Informatie

Zelfbouwer zoekt informatie

Zelfbouw en CPO zijn de afgelopen jaren sterk in opmars. Wie zelf of samen met anderen zijn eigen huis wil bouwen of project wil ontwikkelen, hoeft het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Datzelfde geldt voor gemeenten en andere kavelaanbieders die bouwkavels of andere zelfbouwlocaties willen uitgeven aan particulieren. Hierboven bieden wij iedere betrokken partij toegang tot onze uitgebreide digitale bibliotheek. Een deel van de informatie is openbaar toegankelijk voor bezoekers van ZiN. Om toegang te krijgen tot meer gespecialiseerde informatie moet je eerst (gratis) een eigen account aanmaken en ingelogd zijn.

In de bibliotheek van ZiN bevinden zich ook koopovereenkomsten, voorbeeldbrieven en andere waardevolle model-documenten. Die kunnen alleen gedownload worden door bezoekers die tegen betaling een plusaccount op ZiN hebben geopend en ingelogd zijn.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden, meld je dan aan als zelfbouwer of professional en open een gratis basisaccount. Op je accountpagina tref je meer informatie aan.  

De informatie op ZiN is uiteraard algemeen van aard en niet zomaar geschikt om in een project toe te passen. Als je als zelfbouwer of professional advies-op-maat nodig hebt, kan je je vraag of probleem eenvoudig en op ad hoc basis online aan een van onze ervaren zelfbouwadviseurs voorleggen. Om van deze dienst (aangeduid met 'online advies') gebruik te kunnen maken moet je tegen betaling een plusaccount op ZiN openen en ingelogd zijn.