Whitepress
Gepubliceerd: 18-04-2024

Zo ziet het vastgoed van de toekomst eruit. 

De bouwsector is één van de sectoren met de meeste vervuiling in onze hele economie. Wereldwijd is deze sector zelfs goed voor ruim 23% van alle luchtvervuiling. Gelukkig is dit nu aan het veranderen. 

Met zeer vooruitstrevende en innovatieve manieren van bouwen zoals Revolve Development die heeft ontwikkeld en uitvoert in zijn projecten is deze vastgoedontwikkelaar een voorloper met CO2-neutraal bouwen en daarmee bepalend voor de toekomstige manier van bouwen. Bij deze innovatieve startup draait het om duurzaamheid. Het ontwikkelt sterke, duurzame en gedurfde vastgoedconcepten.

De werkwijze

Het credo van de specialisten in duurzame bouw is "Reshape the world around us". En dat zie je terug in alles wat de ontwikkelaar doet. Bij de concepten van Revolve Development moeten mens, natuur en omgeving in balans zijn. In diverse stappen worden tijdens de ontwikkelfase klanten en stakeholders betrokken in het ontwerp. Zo wordt er goed nagedacht over wat er precies nodig is en hoe dit bereikt kan worden met creatieve oplossingen en innovaties. Op die manier wordt voor iedere plek de beste oplossing gecreëerd en ontstaan er memorabele plekken om te wonen en werken waarin eenieder zich goed voelt.

Naast nieuwbouw ook renovatie

Het unieke concept wordt niet alleen toegepast bij nieuwbouwprojecten. Ook bij het compleet renoveren van bestaande bouw heeft deze conceptontwikkelaar een unieke visie waarmee via het zogeheten Re-do concept panden worden omgetoverd in toekomstbestendige woningen of kantoren. Daarbij wordt innovatie gecombineerd met efficiëntie en staat de huurder altijd op één. Zo worden bestaande en gerecyclede materialen gebruikt en wordt ingezet op lagere maandlasten, meer groen en een toename van de woningwaarde. Dit concept van "rethink, reshape, revolve" heeft uiteraard 0% CO2 emissie.

Alles en iedereen in balans

Zo laat deze ontwikkelaar zien hoe je fantastische projecten kunt neerzetten waarbij iedereen zich goed voelt en alles balans is, ook de wereld om ons heen!