Maxaro slider
Gepubliceerd: 15-06-2020

Badkamer- en tegelspecialist Maxaro spant zich dagelijks in voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit. Het bedrijf heeft twee grote megashowrooms in Utrecht en Roosendaal. Deze bieden samen ruim 9.500 m² aan keuze en inspiratie. Bovendien vindt u het complete aanbod terug op de overzichtelijke website. Maak zelf kennis met de onderscheidende winkelformule waarin eigen kwaliteitsproducten, grote voorraden, scherpe prijzen en de beste service centraal staan.


Plan direct een adviesgesprek

Sterk in productontwikkeling

Bij Maxaro kunt u terecht voor een enorm aanbod op het gebied van badkamers en tegels voor elke ruimte in huis. De producten zijn zelf, door de badkamer- en tegelspecialist, met zorg en aandacht ontwikkeld. Door eigen productontwikkeling kan Maxaro de hoogste kwaliteit garanderen, en dat tegen de beste prijs. Er is namelijk geen sprake van tussenhandel, waardoor u profiteert van tegels, sanitair, badkamermeubels, radiatoren en andere badkamerelementen voor een verrassend scherpe prijs.

Ultieme winkelbeleving

Met een bezoek aan een tegel- en badkamer showroom van Maxaro betreedt u een wereld vol keuze en inspiratie. Ontdek alle sfeervolle presentaties en maak kennis met het enorme tegelplein. Hier mixt u meer dan tweehonderd tegelkaarten om de perfecte match te vinden. Naast mixen en matchen is er de mogelijkheid om uw eigen product samen te stellen. Zo zijn er bij Maxaro maar liefst 50.000 verschillende douches te creëren en 3 miljoen unieke combinaties met badkamermeubels te maken. Kortom, er zijn eindeloze combinatiemogelijkheden zodat iedereen maximaal slaagt.

Ruim assortiment, razendsnel in huis

Naast het ruime aanbod en de kwalitatieve producten heeft Maxaro nóg meer te bieden. 98% van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit het eigen magazijn van 22.000 m² in Roosendaal. Daardoor heeft u uw bestelling veelal de volgende werkdag al in huis. Heeft u de producten pas over enkele maanden nodig? Maxaro houdt de bestelling twee jaar gratis in opslag.

Aanvraagformulier adviesgesprek

Bij Maxaro helpen we u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer en tegels voor bijvoorbeeld uw woonkamer, hal of toilet. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij kunnen u altijd van deskundig advies voorzien. Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. Kies uit een showroomafspraak in Utrecht of Roosendaal. Of ga voor de exclusieve mogelijkheid van Private shopping, dit is mogelijk op maandagavond tussen 17.30 en 20.00 uur. Wilt u liever advies op afstand? Dan helpen we u middels een video- of telefonisch gesprek maximaal slagen.


Plan direct een adviesgesprek