Atelier Zweers is een kleinschalig architectenbureau, gespecialiseerd in particuliere opdrachten. Ik begeleid zelfbouwprojecten, help bij het maken van keuzes, onderzoek de mogelijkheden en zorg ervoor dat er mooi gebouwd wordt. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en put uit mijn professionele vakkennis om u te begeleiden van uw eerste idee naar een vernieuwd thuis.

Met betaalbare begeleiding verzorg ik het gehele proces van A tot Z. Van schets tot bouwtekeningen, van vergunningaanvraag (inclusief Wkb) tot contractvorming en van bouwteamcoördinatie tot de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe woonhuis.

Ik vertaal uw visie naar een passend woonhuis, met extra aandacht voor duurzame oplossingen, bewuste energiekeuzes en passend binnen het budget. Mijn ontwerpen zijn eigentijds, speels en toch rationeel van karakter; wonen met een twist. Het ontwerpen van een woonhuis is voor mij vooruitkijken, om toekomstbestendig en waardevol te zijn, zowel voor u persoonlijk als voor volgende generaties.

Voor meer informatie kunt u mijn bureaubrochure bekijken of neem direct contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Adres

Jacob Catskade 12
1052 BX Amsterdam
Noord-Holland

Telefoon
Contactpersoon
Jesse Zweers

Brochure

Brochure Atelier Zweers

ik wil graag de brochure van deze aanbieder downloaden