Studio Seven

Inspiratie opdoen?

Zoekt u een vrijstaande, karakteristieke woning op een royaal perceel van ongeveer 943 m²? Een woning die u naar eigen inzicht kunt moderniseren en renoveren? Deze vrijstaande kluswoning aan de Rijksstraatweg 96 te Hurdegaryp leent zich hier uitstekend voor. De basis is een goed uitgangspunt: de woning heeft twee lichte woonkamers met hoge plafonds. Dat geldt ook voor de ruime keuken en de bijkeuken.  

Deze vrijstaande woning heeft een grote tuin met terras. Hier heeft u alle mogelijkheden om heerlijk in de zon te zitten.  

Indeling begane grond: hal, woonkamer met schouw (± 21 m²), woonkamer (± 16 m²), eenvoudig ingerichte keuken (± 19 m2) en een bijkeuken. 
Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop met veel kastruimte, vier slaapkamers en een eenvoudige badkamer met vaste wastafel en douche. 

In de ruime tuin staat een ruime loods (± 54 m²) die als garage is te gebruiken. 

De woning is voorzien van enkel glas en deels voorzien van gaskachels. 
Doordat veel in Rijksstraatweg 96 te Hurdegaryp nog in de oorspronkelijke staat is, biedt deze vrijstaande woning de gelegenheid om alles naar eigen smaak en inzicht te renoveren. 

Hurdegaryp heeft naast haar hoge niveau aan voorzieningen ook uitstekende bus- en treinverbindingen richting Leeuwarden en Groningen. Leeuwarden is met de auto of de trein in ca. 10 minuten te bereiken. Met een winkelcentrum, basisscholen en een middelbare school, verschillende sportclubs en een multifunctioneel centrum (MFC) biedt Hurdegaryp een compleet scala aan voorzieningen.

Minimum prijs
€289.000
Maximum prijs
€289.000
Minimum oppervlakte
943㎡
Maximum oppervlakte
943㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Rijksstraatweg 96
Hurdegaryp
Friesland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen