Bouw nu uw droomhuis op een van deze 2 particuliere ruimte voor ruimte kavels. De woonbestemming is bijna gerealiseerd. Rustig en landelijk gelegen tussen Lierop en Someren.

De vraagprijs is € 335.000,-k.k. per kavel.

BIJZONDERHEDEN
- Op een mooie rustige landelijke locatie.
- Vrijstaand wonen met veel privacy en ruimte.
- Voor de bouwmogelijkheden, zie bijgaand regels.
- De percelen worden geleverd met een schone grond verklaring.
- De omzetten naar bestemming “wonen” is bijna gerealiseerd.
- U kiest zelf uw architect en aannemer uit.
- De bestaande woning (huisnummer 68) wordt nog gesloopt en afgevoerd.

De kavels zijn gelegen aan een doorlopende woonstraat buiten de bebouwde kom van Someren. Alle voorzieningen op acceptabele afstand. Kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie M, nummer 943 gedeeltelijk.

Kavel 1 (links, nummer 1230): (2175 m²) heeft een frontbreedte van ca. 37 meter en een diepte van ca. 56 meter.
Kavel 2 (rechts, nummer 1231): (1965 m²) heeft een frontbreedte van ca. 35 meter en een diepte van ca. 62 meter.

Opsplitsing in kleinere percelen is niet mogelijk, er mogen maar 2 vrijstaande woningen met bijgebouw gerealiseerd worden.

BOUWREGELS
Woning: inhoud maximaal 900 m³, dakhelling tussen 20 en 60 graden. Goothoogte maximaal 4,5 meter, nokhoogte maximaal 9 meter. Afstand zijdelingse perceelgrens 5 meter of meer. Afstand as van de weg 15 meter of meer.

Bijgebouw:
Oppervlakte maximaal 150 m², goothoogte maximaal 3 meter, nokhoogte maximaal 5,5 meter. Afstand as van de weg 15 meter of meer.

ALGEMEEN
Via ons kantoor hebben wij doorlopend bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw nieuw te bouwen woonhuis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving, beeldkwaliteitsplan. Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden tonen, met prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel. Ook hebben wij voor u enkele woningen (in boerderijstijl) in beeld gebracht.

Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker, wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse bouwkavel. Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak om alles nader toe te lichten en u te adviseren over de vervolgstappen.

Minimum prijs
€335.000
Maximum prijs
€335.000
Minimum oppervlakte
1.965㎡
Maximum oppervlakte
2.175㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Slievenstraat 68
Someren
Brabant

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
2
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen