icon

NOAD terrein

Op het NOAD terrein in Tilburg wordt binnenkort de mogelijkheid geboden aan kleine en grotere CPO initiatieven om zich in te schrijven. Wij zijn voornemens om in samenwerking met GUBU architecten een groep te vormen en een inschrijving te gaan doen. Daar kan jij aan meedoen!

<strong>Aanleiding</strong>
Geïnteresseerde CPO’s opgelet! De gemeente Tilburg biedt binnenkort collectieven de mogelijkheid om op het NOAD terrein hun eigen woningbouwproject vorm te geven en te ontwikkelen. Om die reden is de gemeente op zoek naar een aantal CPO’s, die binnen de gestelde eisen en randvoorwaarden de woningen gaan ontwikkelen en realiseren.

<strong>Locatie</strong>
De locatie is gelegen op de voormalige NOAD voetbalvelden aan de oostzijde van de stad langs het Wilhelminakanaal. Een gebied dat gunstig ligt ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen.

<strong>Wonen in een park</strong>
Het Noadterrein wordt een levendige en toekomstbestendige woonwijk, waarbij de komende jaren naast 18 tot 35 woningen in CPO ook tiny houses en een sportvoorziening in een park worden ontwikkeld. Groen neemt een prominente positie in; onderdeel van de gebiedsontwikkeling is dan ook de realisatie van een nieuw buurtpark. Je woont echt in het park.
De projectpagina van de gemeente vind je hier: https://www.tilburg.nl/actueel/gebiedsontwikkeling/noad-terrein/

<strong>Wie zoeken we?</strong>
Mensen die zelf samen hun eigen woongebouw/buurtje willen gaan ontwikkelen. BIEB zorgt voor het organiseren van de groep en het formuleren van de inschrijving. We zullen na het verzamelen van de reacties een informatiebijeenkomst (waarschijnlijk digitaal) organiseren.

Om nog eens te zien wat cpo is kijk op www.bouwenineigenbeheer.nl
Om je interesse kenbaar te maken stuur een mail naar noad@bouwenineigenbeheer.nl
Je kan ons natuurlijk ook bellen 040-2117800
Je mag dit bericht ook doorsturen aan mensen die wellicht geïnteresseerd zijn.
Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

 

Fase
voorbereiding
Adres

Melis Stokestraat 42a
5013 BM Tilburg
Brabant

Woonmilieu
stedelijk
Doelgroep
nieuwbouwproject realiseren (CPO)
Jaar van oplevering
2024