VIND Makelaardij is dé makelaar in de regio Land van Cuijk en de regio Venray. Wil jij zo veel mogelijk ontzorgd worden bij de aan- of verkoop van jouw woning? Ons team staat voor je klaar.

MAKELAARDIJ & FINANCIEEL ADVIES

Bij ons vind je alles onder 1 dakZorgeloos verhuizen doe je met VIND. Zowel het kopen en/of verkopen van een huis als het afsluiten van een hypotheek. Maar ook het treffen van de juiste verzekeringen en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Noem het makelaar, financieel adviseur, financieel partner of coach. Wij zijn er voor jou op het moment dat jij ons nodig hebt, nu en in de toekomst.

HOE DOEN WE DAT?

Makelaardij en Financieel Advies bij een laagdrempelig kantoor met alle aandacht voor jou. Een persoonlijke begeleiding waarbij zaken op een begrijpelijke manier, stap voor stap worden uitgelegd. Eén aanspreekpuntbereikbaar op de momenten dat je ons nodig hebt.

WERKGEBIED

Land van Cuijk, Venray, Nijmegen, Overloon en Venray. Deze prachtige regio, met mooie dorpen en de stad Nijmegen heeft alles wat je wilt. Wonen in gezellige dorpen met een levendig verenigingsleven, in het groen, of juist in een bruisende stad. Het kan hier allemaal. Waarom dit gebied voor ons zo belangrijk is? Omdat ik (Dick Arts) ben opgegroeid in Overloon en inmiddels al jaren woonachtig ben in Nijmegen, ken ik deze regio als mijn broekzak. Elk dorp heeft zijn eigen charme en Nijmegen is een prachtige oude stad.

  • Gemeente Land van Cuijk
  • Gemeente Venray
  • Gemeente Beuningen
  • Gemeente Wijchen
  • Gemeente Heumen
  • Gemeente Mook & Middelaar
  • Gemeente Nijmegen

VBO MAKELAARS

VIND Makelaardij is lid van VBO Makelaars. Deze branche organisatie zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan vertrouwen op je makelaar. Ruim 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland werken samen aan het voor jou beste resultaat. VBO leden moeten de lokale markt goed kennen en hebben de nodige diploma’s. Ook worden we elk jaar bijgeschoold en is er toezicht op integriteit. Zo weet je één ding zeker: jouw belangen zijn het allerbelangrijkste.

Adres

Irenestraat 12 Unit 3
5825 CB Overloon
Brabant