Welkom bij Ready Vastgoed!

Wij zijn het nieuwe kantoor van Zeeuws-Vlaanderen en wij onderscheiden ons van de rest in uw regio! Wij staan voor u ‘Ready’ op persoonlijke wijze en dat doen wij door:

  • Ons ongeremde enthousiasme als twee jonge ondernemers zal voordelig zijn op elk gebied. Wij staan te trappelen om u te helpen en het beste uit de verkoop te halen.
  • Daaruit volgt ons belangrijkste motto: Wij zijn er niet om zoveel mogelijk te verkopen, wij zijn er om u te helpen het beste eruit te halen. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u naar het beste resultaat bij de verkoop van uw woning.
  • U kunt natuurlijk kiezen voor een grote makelaar met veel aanbod. Bij ons bent u in ieder geval nooit de nummer dertien in het dozijn. Omdat wij een klein beginnend kantoor zijn zetten wij iedereen op de eerste plaats en krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient bij het maken van de grootste beslissing van uw leven.
  • Bij ons heerst er geen 9 tot 17 uur mentaliteit. Ben je klant bij ons, dan kan je elk uur contact met ons vinden op de manier die u zelf fijn vindt. Bijvoorbeeld via WhatsApp, email of telefoon.
  • Wij maken niet het verschil met een gratis waardebepaling, die krijgt u bij iedereen! Wij geven de waarde van uw woning en vullen dit aan met een gratis verkoopanalyse. Hoe zouden wij de woning het beste op de markt kunnen zetten om de hoogst mogelijke prijs te behalen. Geen verplichtingen en geen addertjes onder het gras.
  • Bent u nog niet klaar om uw woning bij een makelaar te verkopen, geen probleem! Hiervoor introduceren wij het verkoop-zelf-pakket. U houdt volledig de touwtjes in handen en wij ondersteunen uw verkoop door bijvoorbeeld uw zichtbaarheid te vergroten en te helpen bij het maken van een koopovereenkomst.
  • Marketing is tegenwoordig het allerbelangrijkste bij het verkopen van uw woning. Als jonge makelaars zijn wij hier volledig in thuis en kunnen wij binnen een paar uur uw woning in de hele regio zichtbaar maken.
  • Je hebt een woning gekocht of verkocht, gefeliciteerd! Bij andere makelaars houdt het contact hier op, niet bij ons! U zult nog zo veel moeten regelen na uw aankoop, maar bij ons hoeft u niet eens de deur uit. Onder hetzelfde dak wordt uw financiering geregeld bij Engelaar & Cornelis financieel advies en wij staan in direct contact met de notaris om alles met u af te wikkelen. Niet meer van hot naar her vliegen, maar lekker achterover zitten, wij regelen alles voor u!
Adres

Dorpsstraat 8
4507 BK Schoondijke
Zeeland