Gewoon duidelijk! 

Een onderscheidend kantoor!, waarom? Marcel Dassen is de meest ervaren NVM makelaar in Goirle en is eveneens actief in Tilburg en omliggende dorpen. U ervaart een 1 op 1 dienstverlening. Onderscheidende kenmerken zijn:

- 1 op 1 dienstverlening (dus niet steeds wisselende (assistent) makelaars maar altijd dezelfde ervaren NVM makelaar)
- altijd direct bereikbaar via telefoon, SMS, whatsapp, mail en GSM (24/7)
- een echte "bijter", geeft nooit op en gaat tot het uiterste om uw belangen te behartigen met als doel: "het beste resultaat"! 
- maximaal geautomatiseerd voor uw gemak, veiligheid en inzicht maar ook voor ons om u 24/7 te kunnen servicen
- geweldig kantoor in het hart van Goirle met maximaal bereik van ons aanbod via de etalage en monitor
- en natuurlijk zijn wij net als onze collega's: gastvrij, servicegericht, laagdrempelig etc..........

De makelaardij is de afgelopen jaren behoorlijk verandert. Wij veranderen mee met de markt, het aanbod, de economie, de wetswijzigingen, de seizoenen, het sentiment en alles wat maar kan veranderen. Inspelen op veranderingen is een mooie uitdaging.

Zo zijn er heel veel makelaars actief, de ene is nog beter dan de andere. Hoe groter hoe mooier zo lijkt............ Bij Dassen Garantiemakelaars staat een makelaar aan uw zijde die door het stof gaat voor u maar vooral bereikbaar is voor actie, een luisterend oor of een advies. Geen mooie verhalen maar onderbouwde adviezen!

U mag ons afrekenen op wat wij beloven; maken wij dit naar uw mening niet waar dan kan u ten alle tijde de opdracht intrekken zonder dat het u geld kost. Zo zeker zijn wij van onze dienstverlening. 

 

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u!En niet te vergeten......... van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten

Adres

Tilburgseweg 16
5051 AH Goirle
Brabant