Op een werkelijk unieke lokatie in Salland met weids uitzicht op rivier 'De Neder-Regge' en het 'Regge-dal' (een prachtig 'Natura 2000' gebied) en op loopafstand van de Lemeler- en Archemerberg wordt een fraai gelegen royaal bouwperceel voor een vrijstaand landhuis aangeboden met een oppervlakte van circa 2.902 m2. Bekijk ook de drone-video en lees verder...  

Deze kavel is gelegen aan het eind van een doodlopend landweggetje op een voormalig 'boerenerf' waar de oude gebouwen zijn gesloopt en 2 nieuwe bouwkavels zijn gerealiseerd. Op de oostelijke kavel wordt nu een begin gemaakt met de bouw van de eerste luxe vrijstaande villa. De westelijk gelegen kavel wordt nu te koop aangeboden, wat een unieke kans is om uw eigen landhuis te laten ontwerpen en bouwen. Om een beeld te geven van wat mogelijk is, heeft onze opdrachtgever door EVE Architecten uit Nijverdal een schetsontwerp laten maken van een eigentijdse rietgedekte villa Wees eerlijk, wie droom er niet van om in volstrekte rust zo fraai te wonen in een zelf ontworpen landhuis met een schitterend uitzicht over het Regge-dal en de Neder-Regge, de rivier die door het landschap kronkelt.  

U heeft als koper veel vrijheid om dit òf een eigen ontwerp met een architect naar keuze te laten bouwen binnen de vastgestelde regels van het bestemmingplan. U kunt alle voorwaarden daarvan inzien op en zoeken op het bestemmingsplan: “Buitengebied, Herziening De Belte 3/3A, Lemele. De bestemming van de kavel is 'wonen'; uiteraard dient u zelf te zorgen voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en bent u vrij in het kiezen van uw eigen aannemer.  

De omgeving:  
Het perceel ligt ingeklemd tussen de natuurgebieden van de Beneden-Regge, de Archemer- en Lemelerberg en het nationale park de Sallandse Heuvelrug. De dorpskern van Lemele is op korte afstand gelegen; in 4 autominuten (2 km) bent u bij de winkels en diverse dorpsvoorzieningen. Ook Ommen met al haar voorzieningen is binnen 10 minuten te bereiken. De exacte grootte van de kavel komt vast te staan na kadastrale uitmeting; verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning eigenaar. Interesse? Bel of mail De Ruiter Makelaarshuis voor meer informatie.

Minimum prijs
€400.000
Maximum prijs
€400.000
Minimum oppervlakte
2.902㎡
Maximum oppervlakte
2.902㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

de Belte 3
Lemele
Overijssel

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen