Op zoek naar een écht onderscheidende woonplek? Een plek met veel natuur en alle ruimte om jouw nieuwe huis te verwezenlijken? Ontdek dan deze kavel gelegen aan de Europaweg te Vleuten, in directe nabijheid van het Máximapark in Utrecht. Hier krijg jij de kans om echt het huis van je dromen te realiseren! Het Máximapark is een bijzonder park aan de westkant van Utrecht, tussen Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het park is zowel levendig als rustgevend – en bijna zo groot als de binnenstad van Utrecht. Het park wordt omzoomd door een brede groenstrook met daarin een verhard pad van in totaal 8 kilometer lang en 6 meter breed. Het Lint is geliefd bij skaters, wandelaars, fietsers en hardlopers. Het asfalt is versierd met de margrietjes die zo herkenbaar zijn in het park.

Deze kavel ligt op slechts 5 autominuten van de Ring Utrecht / Maarssen. Op de locatie van een voormalige gedateerde woning aan de Utrechtseweg ontstaat de mogelijkheid om een unieke plek in een oase van rust te creëren.
Als je in de tuin zit waan je je in een buitengebied ver van alle drukte die de randstad met zich meebrengt. Alle voorzieningen voor een aangenaam leven zijn in de directe omgeving gelegen; scholen, gezondheidszorg, recreatie en volop sportverenigingen die zorgen voor een veelzijdig en actief leven. Per auto ben je in 10 minuten in de binnenstad van Utrecht en in 20 minuten in hartje Amsterdam. Het centrum van Vleuten, Vleuterweide en het Leidsche Rijn Centrum geven meer dan voldoende mogelijkheden om te winkelen of te genieten van één van de verschillende restaurants.

Een droomlocatie!

Bijzonderheden:
- Bouwkavel van circa 1.127 m²;
- Unieke locatie in de randstad;
- Tuin rondom en direct aan het Máximapark grenzend;
- Op fietsafstand van Vleuten, Haarzuilens, Utrecht en De Meern;
- Diverse sport- en recreatievoorzieningen in de buurt;
- Basisscholen en voortgezet onderwijs in directe omgeving;
- Amsterdam, binnen 30 minuten bereikbaar;
- Prima ontsluiting naar snelwegen;
- Veilige & ruime fiets- en wandelpaden aan het Jac P. Thijsselint ( Het Lint in de ‘volksmond’).

Kavel en randvoorwaarden
Er kan een vrijstaande woning van minimaal 660 m³ met een maximale bebouwingsoppervlakte van het totale bebouwingsoppervlakte worden gerealiseerd. Voor de nokhoogte van het hoofdgebouw is aanvullend vrijstelling verleend om tot maximaal 10 meter hoog te bouwen met een maximale goothoogte van 6 meter. Teven kan een uitbouw van ca. 130 m³ worden gerealiseerd met een vergunningsplichtig bijgebouw van 50 m². Een eventueel te bouwen tuinhuis wordt niet gezien als vergunningsplichtig gebouw.

Verkoopmethode bij inschrijving
De kavel wordt verkocht bij inschrijving.
De sluitingsdatum voor inschrijving is donderdag 21 oktober 2021 om 18.00 uur.

Minimum prijs
€873.425
Maximum prijs
€873.425
Minimum oppervlakte
1.127㎡
Maximum oppervlakte
1.127㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Europaweg 10
Vleuten
Utrecht

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen