Deze in een rustig en landelijke woonomgeving gelegen bouwkavel van ca. 1.025 m² biedt u de buitengewone kans om uw eigen vrijstaande (levensloopbestendige) woning met bijgebouwen te realiseren. De bouwkavel is gelegen op fietsafstand van recreatieplas "De Mookerplas", met zandstranden en de jachthaven biedt de plas alle vormen van watersport. De nabijgelegen natuurgebieden De "Sint Jansberg", "Het Reichswald" en De "Mookerheide" hebben volop fiets- en wandelroutes. Nijmegen is bereikbaar binnen ca. 15 autominuten.

Diverse gegevens:
De toegangsweg, zoals globaal gearceerd op de kadastrale kaart, wordt een gezamenlijk mandelig perceel van de eigenaren van Steenweg nummer 3, 5 en de eigenaar van de bouwkavel en de eigenaren van de eventueel nog te ontwikkelen bouwkavels op het achtergelegen terrein.
Verkoper zal ervoor zorgdragen dat het perceel uiterlijk voor de datum van transport uitgemeten is. De kosten van deze uitmeting komen voor rekening van verkoper.
De koper dient voor de bouw van de woning zelf een bodemonderzoek aan te vragen/ uit te laten voeren. De kosten komen voor rekening van koper.
Koper zal zich onthouden van het indienen van bezwaren tegen de eventuele ontwikkeling van bouwkavels op het achtergelegen terrein.
De aansluitkosten voor elektra, water, riolering, glasvezel etc. komen voor rekening van koper.
De afmetingen van de bouwkavel zijn ± 25 m¹ breed en ± 41 m¹ diep (gemiddeld).

Minimum prijs
€269.000
Maximum prijs
€269.000
Minimum oppervlakte
1.025㎡
Maximum oppervlakte
1.025㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Steenweg 5
Milsbeek
Limburg

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen