Bouwkavel aan de Vinkenbuurtweg 20 te Maarn

Maarn is een heerlijk dorp gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Met een goede winkelvoorziening, een eigen NS Station, sportvelden en lagere scholen biedt Maarn u alle direct en gewenste voorzieningen. Voor een goed diner zijn er enkele horeca gelegenheden aanwezig.

Vanaf de locatie Vinkenbuurtweg is Landgoed Den Treek en het Henschotermeer op loopafstand gelegen. Hier kan je heerlijk wandelen en sporten in de bossen. Echt een plek om te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Wat een geweldige kans ligt hier voor diegene die centraal in Nederland en midden in de natuur wil wonen én altijd al zijn eigen huis heeft willen bouwen. Deze bouwkavel op deze unieke locatie heeft een totale kaveloppervlakte van ca. 1500m². De kavel wordt nog kadastraal ingemeten.

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden aan het bouwen van een huis verbonden, ook op deze locatie heeft de gemeente een aantal voorwaarden omschreven, daar gaan we onderstaand graag verder op in.

Binnen het bestemmingsplan dat speciaal voor deze locatie is opgesteld zijn de volgende bebouwingsmogelijkheden vastgelegd:
- De bouwvlek is vastgelegd in het bestemmingsplan (zie bijgevoegde tekening)
- Het te bebouwen deel is 12m diep en 13m breed. Deze bouwvlek mag over een breedte van 22meter van de kavel (zijnde 32 m) gepositioneerd worden.
- De bebouwing dient minimaal 5 meter ten opzichte van de zijdelingse perceelgrens te worden gerealiseerd.
- Aan de bouwvlek is een deel tuin gekoppeld. Een deel van de tuin is aangeduid als agrarisch omdat de hele locatie voorheen een agrarische bestemming had.
- De maximale inhoud van de woning mag 800m³ bedragen. In de regel komt dat neer op ca. 200m² woonoppervlakte.
- De goothoogte is vastgelegd op 3 meter en de nokhoogte op 9 meter.
- Naast de bebouwing welke is vastgelegd in het bestemmingsplan mag er binnen de regels van de landelijke wetgeving met betrekking tot "vergunning vrij bouwen" óók nog gebouwd worden. De architect die u uitkiest kunt u hier verder over informeren.
- De hellingshoek van het dak moet liggen tussen de 25% en 75% volgens het bestemmingsplan.

De bouwonderneming Presolid heeft op deze locatie meerdere woningen gerealiseerd. Presolid is een zeer gerenommeerde onderneming en kent de wegen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug bijzonder goed.
Wij zouden de koper adviseren om zeker het gesprek aan te gaan met deze bouwonderneming.

(In deze advertentie zijn 4 impressies geplaatst die door Presolid op andere locaties gebouwd zijn en mogelijk passen binnen de bestemmingsplan bepalingen)

LET OP; DE KAVELPRIJS IS ZONDER WONING

Minimum prijs
€795.000
Maximum prijs
€795.000
Minimum oppervlakte
1.550㎡
Maximum oppervlakte
1.550㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Vinkenbuurtweg 20
Maarn
Utrecht

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen