Wilt u zelf uw droomvilla bouwen? Dat kan nu op Hoefloo 22 in Laren.

Net buiten het centrum van Laren ligt de lommerrijke laan Hoefloo (vlak bij het Hertenkamp).
Hier ligt deze royale kavel van 2.088 m², omsloten door fraai groen, alwaar u de gelegenheid heeft om dit bouwplan te realiseren. Dit is de omgeving die het wonen in het Gooi, en in het bijzonder in Laren, zo geliefd maakt. Rust, ruimte en privacy zijn hier vanzelfsprekend.
Welstand heeft dit plan alvast voor u goedgekeurd, maar natuurlijk kunt u ook zelf een villa laten ontwerpen. Deze nieuwbouwvilla heeft een woonoppervlakte van circa 590 m², 11 kamers, 2 badkamers, een eetkeuken, een dubbele garage in de tuin en heeft nog heel veel mogelijkheden om het ontwerp naar uw hand te zetten. De vraagprijs is uitsluitend voor de kavel.

Het bouwplan waaraan door welstand goedkeuring is gegeven, heeft de navolgende indeling.

De begane grond: De entree biedt toegang tot een royale hal met de trappen naar het souterrain en de verdieping, meterkast, toilet, garderobe en daartussen een deur naar de werkkamer die door de ligging zeer geschikt is om dienst te doen als kantoor/praktijk aan huis. Vanuit de hal heeft u toegang tot de eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Schuifdeuren openen naar een ruime zitkamer met open haard en met een deels afgescheiden TV-hoek. De royale woonkeuken biedt via openslaande deuren in de westgevel toegang tot het, gunstig op de zon gelegen, terras en de tuin. De keuken geeft vervolgens toegang tot een ruime bijkeuken, waarboven - bereikbaar via een vlizotrap – een ruime bergzolder aanwezig is met de technische installaties voor verwarming, warmteterugwinning en ventilatie.
Alles ruim en licht en met veel mogelijkheden voor uw persoonlijke woonwensen.

Het souterrain: Het souterrain loopt onder de gehele begane grond door en biedt dus dezelfde zeeën van ruimte. Een drietal lichtschachten zorgen daar waar nodig voor daglicht, waardoor de gebruiksmogelijkheden nog groter worden: van extra slaapkamers, gastenverblijf, hobbyruimte, fitnessruimte tot een bioscoop. Nog een badkamer, een sauna? Het is allemaal mogelijk. In de hal tegenover de trap naar de begane grond een toilet. Vanuit deze hal worden alle ruimten direct of indirect ontsloten. Hoe en welke ruimten met elkaar verbonden worden, het is aan u!

De verdieping: Vanuit de hal op de begane grond voert een trap naar de overloop. Een fraaie vide benadrukt het gevoel van ruimte en licht. De masterbedroom is een prachtige ruime kamer voorzien van een glazen pui met links en rechts de lamellen-zonwering aan de buitenzijde, eigen badkamer en kledingkasten. Tweede slaapkamer met een fraai voorportaal en ruimte voor inbouwkasten. Rechts van deze slaapkamer het toilet en een tweede badkamer. Derde royale slaapkamer. Bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

Bijna overbodig te zeggen dat u alle keuze heeft bij het bepalen van de inrichting en afwerking van deze droomvilla. Aan de achterzijde van de villa wordt nog een vrijstaande dubbele garage met carport gebouwd. Kortom, een ideaal gezinshuis met veel ruimte en een grote tuin, hier komen al uw woonwensen uit!

Gunning eigenaar.
Oplevering in overleg.

Minimum prijs
€1.545.000
Maximum prijs
€1.545.000
Minimum oppervlakte
2.088㎡
Maximum oppervlakte
2.088㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Hoefloo 22
Laren
Noord-Holland

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen