Fraai landelijk gelegen bouwkavel van maar liefst 1569 m2, met optioneel ruim 1,5 hectare weiland aan te kopen. 

In het hart van de bollenstreek tussen de dorpen Lisse en Sassenheim bevindt zich deze unieke te realiseren woonplek. 
Ruimte en rust zijn de belangrijkste kenmerken de locatie van dit perceel en toch zo dichtbij de gezellige winkelcentra van de plaatsen Lisse en Sassenheim. Deze zijn binnen 10 minuten fietsafstand te bereiken. 

Wilt u een andere omgeving dan de weidse weilanden om u heen, dan fietst u binnen 15 minuten naar het strand, duinen, de bollenvelden of het waterrijke natuurgebied van de Kaag. 

De goede ontsluiting van de (auto)verkeerswegen richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol via A4, A44 zorgen ervoor dat u binnen 30 minuten op de plaats van bestemming bent. Op relatief korte afstand zijn in de plaatsen Sassenheim en Voorhout treinstations met directe aansluiting op Leiden, Haarlem en Schiphol. 

Er zijn in de nabijheid diverse jachthavens te vinden, door het grote aantal met elkaar verbonden waterplassen is dit een unieke watersport locatie. 

MOGELIJKHEDEN: 

Deze kavel biedt u de mogelijkheid om een villa van 750 m3 netto inhoud (exclusief aanvullende vergunning vrije bouwmogelijkheden) te realiseren, deze villa is een zogenaamde greenportwoning en is binnen de bestemming en vergunningen van de gemeente Lisse vrij te ontwerpen. 

Optioneel is het achterliggende weiland van ruim 1,5 hectare oppervlakte aan te kopen voor het houden van dieren. Dit weiland grenst aan de achterzijde aan de Ringvaartdijk tegen de provincie Noord-Holland. Prijs op aanvraag. 

AANVULLEND: 

De afzonderlijke percelen dienen nog door het kadaster exact ingemeten worden, dus kunnen nog iets afwijken. De bouwkavel beschikt al over een eigen stroomaansluiting en kan direct aangesloten worden op het plaatselijke riool. De bouwvergunning dient, naar eigen inzicht en voorkeur, nog bij de gemeente Lisse aangevraagd worden. Het bestemmingsplan is inzichtelijk op de volgende link:  
De toekomstige villa zal bij vergunningverlening door de gemeente Lisse een nieuw huisadres toegewezen krijgen. 
De notariële afwikkeling zal op kosten van de verkoper door notariskantoor Arsenault te Sassenheim geregeld worden. 
Voor aanvullende vragen omtrent de mogelijkheden kunt u zich bij verkoopmakelaar FBT makelaardij vervoegen.

Minimum prijs
€825.000
Maximum prijs
€825.000
Minimum oppervlakte
1.569㎡
Maximum oppervlakte
1.569㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Middenweg 21
Lisse
Zuid-Holland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen