Soms komt er een prachtige kavel op de markt waarvan wij denken dat het een absolute toplocatie betreft. Hier kunt u wellicht het huis van uw dromen bouwen! U kunt deze kavel nu kopen en in het voorjaar starten met de bouw. 

ALGEMEEN 
Het betreft de Winkelstraat in Lierop. De projectlocatie is gelegen Tussen Lierop en Mierlo aan een lokale ontsluitingsweg.De kavel is gelegen tegenover huisnummer 3. De kavel is gelegen op circa 10 autominuten van Helmond en op circa 20 autominuten van Eindhoven, in unieke, groene woonomgeving in het buitengebied nabij Helmond tussen Lierop en Mierlo, aan rustige en karakteristieke landweg grenzend aan de bossen bij natuurgebied de Herselse Heide. 
Hier kunt u fantastisch vrij wonen op één van de allermooiste locaties met veelal soortgelijke boerderijen, met riant gevoel van ruimte en rust. De kavel is ca. 3.218 m2 groot. Er is eventueel extra grond bij te kopen. Dit gaat in overleg met de  
verkoper. 

Het plangebied omvat een deel van een enkele kavel met een oppervlakte van 23.035 m2 (ruim 2,3 ha). Dit perceel is  
kadastraal gekend als gemeente Someren sectie U, nummer 685. Hiervan wordt een hoek ingezet voor dit  
initiatief. Dit deel zal een nieuwe bestemming krijgen en kadastraal worden afgesplitst. Aldus meet het plangebied 3.218 m2. 

U mag hier een woning bouwen van 900 m3 met een bijgebouw van 150 m2. De in de presentatie toegevoegde impressies voldoen aan de eisen van het bestemmingsplan. We zijn in het bezit van een tekening welke eventueel kan worden overgenomen. De tekeningen zijn gebaseerd op een traditionele langgevel boerderij. In deze stijl dient u ook te bouwen. De bestaande bouw in de Winkelstraat bestaat namelijk al grotendeels uit deze stijl. 

BIJZONDERHEDEN 
-Ten behoeve van een goede landschappelijk inpassing is een erfbeplantingsplan opgesteld; 
- U kunt via kantoor het document ''Ruimtelijke onderbouwing ruimte voor ruimte Winkelstraat ONG. nabij 3 Someren'' het “Beeldkwaliteitsplan” en het “bestemmingsplan buitengebied Someren deelgebied 4” opvragen; 
- De kosten voor het definitief inmeten van de kavel zijn voor koper; 
- De kosten voor het aanleggen van de leidingen, water, elektra, glasvezel, rioleringen etc. zijn voor koper; 
- Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

Minimum prijs
€575.000
Maximum prijs
€575.000
Minimum oppervlakte
3.218㎡
Maximum oppervlakte
3.218㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Winkelstraat 3
Lierop
Brabant

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen