Natuurliefhebbers opgelet! Hier is uw kans om uw droomhuis te realiseren in het prachtige Blitsaerd. We bieden een vrije kavel aan met de tuin op het zuiden en aan open vaarwater, dit compleet met een woningontwerp. U kunt eventueel ook uw eigen unieke woning gaan ontwerpen en bouwen. 

Locatie: 
Deze vrije kavel bevindt zich in de waterrijke omgeving van Blitsaerd, een groene oase aan de rand van Leeuwarden. Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. U zult genieten van de rust en de ruimte van dit gebied, omgeven door water, natuur en toch dicht bij alle voorzieningen van de stad. 

Kavel: 
De kavel heeft een royaal oppervlak van 811 m² en biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van uw eigen droomhuis. De kavel is gelegen aan open vaarwater met ruimte voor een eigen aanlegsteiger.  

Woningontwerp: 
We begrijpen dat het ontwerpen van een huis een spannende en persoonlijke reis is. Maar er ligt een prachtig woningontwerp dat als basis kan dienen voor uw nieuwe thuis. Dit ontwerp is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en smaak. Of u nu droomt van een open concept woonkamer, een grote keuken, meerdere slaapkamers of een speciale ruimte voor uw hobby's, deze wensen zijn te realiseren.  

Interesse? 
Dit is een zeldzame kans om uw eigen stempel te drukken op uw toekomstige woonomgeving. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze vrije kavel in Blitsaerd en het woningontwerp. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het verwezenlijken van uw droomhuis. 

We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomwoning in Blitsaerd!

Minimum prijs
€290.000
Maximum prijs
€290.000
Minimum oppervlakte
811㎡
Maximum oppervlakte
811㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Karst Leemburgleane 14
Leeuwarden
Friesland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen