De ligging

Westerbork ligt in het oosten van de gemeente Midden-Drenthe. De uitvalswegen A28 en N 381 zijn snel bereikbaar. Via deze wegen zijn Groningen, Zwolle, Emmen en Drachten te bereiken. Het treinstation van Beilen is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar.

De kavels

De Boerbrink is van oudsher een karrespoor tussen de Julianastraat ende Hoofdstraat. Een mooie locatie in het groen, met een authentieke Drentse sfeer. Het plangebied ligt op loopafstand van het dorpscentrum van Westerbork, maar ook op loopafstand van de mooie bossen en velden in het buitengebied. De licht slingerende weg is alleen toegankelijk voor fietsers, wandelaars en bestemmingsverkeer. Zo blijft het beschutte karakter van dit gebied behouden.

In het plan is veel aandacht voor groen. De woningen staan rond een veldmet bomen, keien, diverse planten en een klimaatbestendige wadi. De wadi vangt overtollig regenwater op. De ruimte eromheen is een heerlijke plek waar vlinders, vogels en insecten hun hart ophalen, waar kinderen kunnen spelen en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Minimum prijs
€296.305
Maximum prijs
€296.305
Minimum oppervlakte
1.129㎡
Maximum oppervlakte
1.129㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Boerbrink
Westerbork
Drenthe

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen