Wij bieden u de mogelijkheid om deze benedenwoning van de huidige eigenaar over te nemen. Deze 3-kamer woning kan helemaal naar eigen smaak worden verbouwd. Een unieke kans met veel mogelijkheden! 

Omschrijving 
Het betreft een 3-kamer benedenwoning gelegen aan een prachtige straat tegenover het Griftpark. Het appartement kent een functionele indeling. Middels de voordeur komt u in een diepe hal welke toegang geeft tot een badkamer met toilet, een inpandige bergruimte, de woonkamer en slaapkamer. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over twee grote ramen waardoor er veel natuurlijk lichtinval in de woning is. De achterzijde geeft u toegang tot de achtertuin van circa 18m2 welke is gelegen op het oosten. De woning is recentelijk geheel opnieuw geschilderd. U dient zelf een nieuwe keuken en vloer aan te brengen. Het fijne van deze woning is dat u dit zelf kunt realiseren waardoor het helemaal naar wens kan worden verbouwd en worden ingericht.  

Locatie 
Het appartement is gelegen in het prachtige geliefde Wittevrouwen aan de Blauwkapelseweg. Tegenover de woning is het mooie Griftpark gelegen waar u in de zomer heerlijk kunt vertoeven. De wijk voorziet in alle benodigde stadsvoorzieningen. Zo zijn er vele leuke horecagelegenheden op loopafstand en is het centrum binnen 'no-time' te bereiken. Een fijne locatie waar zowel de rust als drukte kan worden opgezocht. De bereikbaarheid van de woning is ook zeer goed te noemen. Op loopafstand bevinden zich diverse bushaltes. Daarnaast zijn de A28 en A27 per auto zeer gemakkelijk te bereiken. Al met al een top locatie.  

Bijzonderheden 
- Kluswoning die helemaal naar eigen smaak kan worden verbouwd; 
- Recentelijk is de gehele woning geschilderd; 
- Nieuwe houten deur en raamkozijnen geplaatst aan de achterzijde;  
- Keuken en vloer dienen zelf te worden aangebracht; 
- Gelegen in de populaire geliefde wijk 'Wittevrouwen'; 
- Functionele benedenwoning met veel mogelijkheden;  
- Voldoende parkeermogelijkheden op het parkeerterrein tegenover de woning.

Minimum prijs
€325.000
Maximum prijs
€325.000
Doelgroep
Woonmilieu
stedelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Blauwkapelseweg 23
Utrecht
Utrecht

Woningtype
gestapeld (appartement) 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen