Wij zijn Ready om u de plek aan te bieden waar u uw droomwoning op kwijt kunt. Een royaal stuk grond op Golf en Country club ‘De Brugse Vaart’ met een exclusieve ligging langs het golfterrein, ingesloten door zeldzame begroeiing en een unieke fauna en flora. Met zicht over de 18 holes tellende baan, schitterend onderhouden greens en waterpartijen wordt u ’s morgens wakker met de gedachte een birdie te slaan op hole 11 of te oefenen op de Driving Range.  

Is golf een sport dat niet aan u is besteed, dan biedt de regio u nog tal van andere hoogtepunten. Binnen een straal van 15 kilometer bereikt u de volledige Zeeuws-Vlaamse kust met de stranden welke behoren tot de mooiste en schoonste van Nederland. Tal van paviljoens en zelfs verschillende restaurants op Michelin niveau zorgen ervoor dat u elk weekend op een andere manier culinair kunt genieten. Binnen deze straal is tevens de populaire Vlaamse badplaats Knokke te bereiken. Het toeristische Sluis is zeker ook een aanrader voor het winkelend publiek. De Vlaamse cultuursteden Brugge en Gent zijn te bereiken binnen ongeveer 45 minuten rijden.  

U betreedt de wijk middels de geautomatiseerde inrijpoort, waardoor je direct geniet van uw privacy en veiligheidsgevoel. Kinderen kunnen zonder probleem op straat spelen en u zult geen overlast ervaren van ongenode gasten en doorstromend verkeer.  

Geniet van luxe, ruimte en vrijheid waar u volledig tot rust kunt komen. De ligging leent zich ideaal voor zowel eerste als tweede bewoning. De woningen die hier worden gebouwd stralen, met de landelijke bouwstijl met barokke en neoclassicistische invloeden, klasse en exclusiviteit uit. Het perceel heeft een grootte van maar liefst 1.279 m², waardoor u de ruimte heeft voor een royale woning en de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld een zwembad in de tuin te plaatsen. 

Bijzonderheden 
- Perceel van 1.279 m².  
- U betaald een jaarlijkse bijdrage van € 150,- aan VVE kosten voor onder andere de onderhoud van het straatbeeld.  
- Automatisch wordt u lid van de golfclub.  

Spreekt de exclusiviteit, de bouwstijl, de regio en de rust u aan en wenst u meer te weten te komen over de grond? Neem dan contact op met Ready Vastgoed!

Minimum prijs
€285.000
Maximum prijs
€285.000
Minimum oppervlakte
1.279㎡
Maximum oppervlakte
1.279㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Golfdomein Brugse Vaart 20-24
Oostburg
Zeeland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen