Op een mooie, rustige locatie in een villawijk van Diepenveen ligt deze bouwrijpe kavel van 2208 m².

De omgeving kenmerkt zich door de ruime opzet en het groen. Op het perceel staan twee statige, oude eikenbomen. U kunt direct beginnen met bouwen; alle vereisten, zoals bodemonderzoek, zijn al uitgevoerd, Aansluitingen voor water, elektra, riool en glasvezel zijn aanwezig.

Maas Architecten heeft een prachtige gelijkvloerse luxe villa ontworpen. Bij de foto’s vindt u artist impressions van de woning. Meer impressies en plattegronden zijn beschikbaar. Het complete bestek (tekeningen, constructieberekeningen, kleur/materialen en afwerkingsstaat, etc.) ligt voor u klaar. De bouwvergunning is al geregeld! Aanpassingen kunnen in overleg met Maas Architecten eenvoudig doorgevoerd worden. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een mooi ontwerp laten maken om uw droomwoning te realiseren.

Het dorp Diepenveen is een heerlijke plek om te wonen, omgeven door de IJssel en uiterwaarden en de prachtige bosgebieden van Salland. Het bouwkavel ligt op loopafstand van de bakker, de slager, Albert Heijn en basisscholen. In 15 minuten bent u met de auto op de snelweg A1 en binnen een kwartier fietsen staat u in de historische binnenstad van Deventer. Alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals ook een regionaal ziekenhuis en de Sallandsche Golfclub ‘De Hoek’, een 18 holes baan. Dankzij het intercitystation in Deventer bent u met de trein in 50 minuten in Utrecht en met 5 kwartier in Amsterdam.
 

Minimum prijs
€687.000
Maximum prijs
€687.000
Minimum oppervlakte
2.208㎡
Maximum oppervlakte
2.208㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Brochure
Telefoon
Adres

De Nieuwe Aanleg 22
Diepenveen
Overijssel

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen