De bouwkavel met een oppervlakte van 833 m² grond is gelegen ten oosten van de kern Ossendrecht. De kavel heeft een ideale ligging vanwege de nabijheid van diverse openbare voorzieningen, uitvalswegen en een prachtig bosgebied.  

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijk 5 en 15 autominuten te bereiken. Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar. 

De bouwkavel  
De kavel is centraal gelegen ten oosten van de kern Ossendrecht nabij uitvalswegen, voorzieningen en een prachtig bosgebied. De kavel heeft een oppervlakte van 833 m² grond. De bouwkavel heeft ter hoogte van de voorgevellijn een frontbreedte van circa 18 meter. 

De riante en privacy biedende tuin is gelegen op het zuiden. 

Ruime bouwmogelijkheden 
Er zijn ruime bouwmogelijkheden op de bouwkavel. De toegestane maximale bebouwing bedraagt 250 m², waarbij het hoofdgebouw maximaal 225 m², de vrijstaande bijgebouwen maximaal 100 m² en de aangebouwde bijgebouwen maximaal 180 m² mag bedragen. 
Voor het hoofdgebouw mag de goothoogte maximaal 6 meter en de bouwhoogte maximaal 9 meter bedragen. 
  
De voorgevels van hoofdgebouwen dienen geheel of gedeeltelijk te worden gebouwd in de gevellijn. De afstand tot de zijdelingse bouwperceelsgrens dient minimaal 3 meter te bedragen. De gevels die zijn gericht naar het Putsmolentje dienen uitgevoerd te zijn als dove gevel (geen deur, geen ramen die open kunnen). De goothoogte van een bijgebouw mag maximaal 3,3 meter en de bouwhoogte maximaal 5,8 meter bedragen. 
  
Onder voorwaarden behoort de uitoefening van een beroep aan huis en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten tot de mogelijkheden. 

Voor de volledige bouwregels en/ of een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Ilse Vastgoed. 

Paardenstal 
Aan de achterzijde van de tuin is een paardenstal (circa 29 m²) gesitueerd. De paardenstal heeft een betonnen vloer, stenen gevels en zadeldak gedekt met pannen en beschikt over twee paardenboxen, inpandige berging en een overkapping (circa 1,70 meter diep). De inpandige berging (circa 4,5 m²) is bereikbaar middels een loopdeur. 

Bijzonderheden 
- Centraal gelegen bouwkavel met ruime bouwmogelijkheden; 
- Riante en privacy biedende achtertuin gelegen op het zuiden; 
- Het perceel heeft ter hoogte van de gevellijn een frontbreedte van circa 18 meter en een oppervlakte van 833 m²; 
- Onder voorwaarden is het toegestaan een beroep aan huis of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten uit te oefenen; 
- Aan de achterzijde van het perceel is een paardenstal (circa 29 m²) aanwezig; 
- De kosten koper bestaat onder andere uit 10,4% overdrachtsbelasting. De vraagprijs is exclusief de kosten voor de aansluiting van (nuts)voorzieningen, aanvraag omgevingsvergunning en kosten voor onder andere grondwerk; 
- De bouwkavel is centraal gelegen nabij uitvalswegen, voorzieningen en een prachtig bosgebied.

Minimum prijs
€239.000
Maximum prijs
€239.000
Minimum oppervlakte
833㎡
Maximum oppervlakte
833㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Putsmolentje 14
Ossendrecht
Brabant

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen