UNIEKE KANS om je eigen DROOMWONING te realiseren op een kavel van 364m2. Per direct beschikbaar en al bouwrijp!  

Het allermooiste huis bouw je natuurlijk zelf! In Weideblick is nog slechts één vrije bouwkavel beschikbaar. Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar je tuin? Dan is wonen in het prachtige, water- en groenrijke Weideblick echt iets voor jou.  

De woningen langs de landerijen, grift en de wadi, die de oude kavel representeert, hebben een sterke connectie met deze weidse groene omgeving. Deze verbinding wordt op verschillende manieren gemaakt. De kavel heeft de achtertuin (zuidwest gelegen) direct aan de griftzone en de kavelsloot met uitzicht over de landerijen. In bouwstijl van de woningen wordt aansluiting gezocht op boerenerven in de omgeving.  

De voordelen op een rij: 

- Bouwkavel met een bestemming voor een vrijstaande woning. 
- Vrij in selectie voor architect en aannemer. 
- Vrij uitzicht in een water- en groenrijke wijk. 
- Wonen in de gewilde nieuwbouwwijk Nieuwveense Landen in Meppel. 
- Voor het bouwen van een vrijstaande woning gelden een aantal regels. Het kavelpaspoort sturen we je graag toe! 

Meppel 
Wat Meppel aantrekkelijk maakt om in te wonen, is de combinatie van natuur, groen, ruimte en de historie. In Meppel woon je tussen 3 schitterende natuurgebieden in. De mooie natuur biedt je uitgebreide mogelijkheden om te kunnen wandelen, fietsen en varen. De sfeervolle grachten, de pleziervaarten en de vele evenementen rond de pleinen maken de stad Meppel sprankelend voor iedereen. In Meppel kan je gezellig uitgaan, er zijn diverse gezellige cafeetjes en restaurantjes. Ook heeft Meppel een schouwburg, een bioscoop, diverse musea en kleine galerieën. 

Ligging 
In meerdere opzichten een prachtig gebied met bijzondere kwaliteiten en uitstekende bereikbaarheid van autowegen. De nieuwe rondweg zorgt voor een korte en snelle route naar alle richtingen. De ligging aan de rand van de stad zorgt voor diverse uitloopmogelijkheden met gevarieerd natuur binnen handbereik. 

Bereikbaarheid 
Meppel ligt strategisch en centraal tussen Zwolle, Groningen en Leeuwarden. De stad is prima ontsloten via wegen, spoor en water. Binnen luttele minuten rijdt u al op de N375 of op de snelweg (A28/A32). 

*** De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs *** 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor meer informatie op 0522-252200.

Minimum prijs
€195.000
Minimum oppervlakte
364㎡
Maximum oppervlakte
364㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Westergrift 69
Meppel
Drenthe

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen