START VERKOOP 
De definitieve verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 24 mei 2023. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur ben je van harte welkom bij Veenlust (Kanaalweg West 78, Bergentheim). Hier kun je ter plaatse de verkoopbrochures afhalen. Vanaf de datum start verkoop vind je alle verkoopdocumentatie en de definitieve prijzen online op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis en Nieuw Wonen Hardenberg. Tevens zijn de brochures en de prijslijst vanaf de datum start verkoop tijdens kantooruren af te halen bij de verkopende makelaars. 

Heb jij interesse in een kavel? Inschrijven hiervoor kan online vanaf de start verkoop tot uiterlijk dinsdag 6 juni 2023, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen alle woningen worden toegewezen aan de gelukkigen. 

Projectwebsite Roosdom Tijhuis: roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/mollincksvaart-fase-31-te-bergentheim 

LOCATIE 
Op een prachtige locatie in Möllincksvaart te Bergentheim worden de komende jaren in totaal 170 woningen gerealiseerd in diverse type woningen en verschillende prijscategorieën. Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan Möllincksvaart fase 2, tussen de Schapenweg, de spoorlijn en de nieuwe Slotweg. Het ontwerpbestemmingsplan is inmiddels vastgesteld. Het plan bestaat uit een robuust groen raamwerk met verschillende aantrekkelijke woonbuurten. Om invulling te geven aan natuur, biodiversiteit, leefbaarheid en circulaire economie zijn er drie thema's vastgesteld, waarin deze duurzaamheidscomponenten samenkomen: 

- Aandacht voor natuurlijke en landschappelijke kwaliteit 
- Aantrekkelijk wonen 
- Circulariteit 

Deze thema's worden vertaald in diverse uitgangspunten welke in het inrichtingsplan terug moeten komen, zoals flora en fauna de ruimte een 'boost' geven. Wat de aantrekkelijkheid en leefbaarheid ten goede komt, waardoor bewoners zich niet alleen achter de voordeur bevinden. Ook zal bij de inrichting van de wijk veel aandacht uitgaan naar circulariteit op het gebied van materialisatie, maar voor dit thema zal er ook breder gekeken worden dan alleen dit aspect. 

BOUWVRIJE KAVELS 
Bouwnummer 1: kavelgrootte van 677 m2 (prijs € 169.500,- v.o.n.) 
Bouwnummer 13: kavelgrootte van 750 m2 (prijs € 192.500,- v.o.n.) 
Bouwnummer 25: kavelgrootte van 431 m2 (prijs € 109.500,- v.o.n.) 
Bouwnummer 32: kavelgrootte van 594 m2 (prijs € 145.000,- v.o.n.) 

PROJECTPAGINA 
Heeft u interesse voor nieuwbouw in Bergentheim en wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op Nieuw Wonen Hardenberg of neem contact op met één van de de verkopende makelaars voor meer informatie. 
 

Minimum prijs
€109.500
Maximum prijs
€192.500
Minimum oppervlakte
431㎡
Maximum oppervlakte
750㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Van der Sluisstraat 34
Bergentheim
Overijssel

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
4
Ik wil graag informatie ontvangen