Nog enkele woningen en bouwkavels (nr. 8 en 9) beschikbaar!  

Oostbroek is de nieuwste wijk in Kootwijkerbroek. Zoals de naam al verklapt is de wijk gelegen aan de oostzijde van het dorp. De wijk voegt in totaal ruim 100 woningen toe in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Door de diversiteit worden alle doelgroepen bediend. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente, de woningstichting en een andere ontwikkelaar gerealiseerd.  

De materialisatie van de grondgebonden woningen is zorgvuldig gekozen. Door de verschillende gevelstenen wordt het een gevarieerde wijk. Daarnaast worden duurzame houten gevelelementen toegepast, wat leidt tot een spannend geheel.  

De woningen worden gasloos gebouwd en daarom zijn ze klaar voor de toekomst! Verder worden de woningen verwarmd door middel van een warmtepomp en voorzien van zonnepanelen. De woningen zijn tevens uitstekend geïsoleerd! 
  
Beschikbare woningen:  
• hoekwoningen vanaf €399.950,- VON  
• levensloopbestendige hoekwoningen vanaf €499.950,- VON  
• twee-onder-één-kapwoningen vanaf €539.950,- VON  
• vrijstaande woningen vanaf €749.950,- VON  
• bouwkavels vanaf € 350.000,- VON  

Er zijn nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar. Heeft u interesse of vragen over het nieuwbouwproject? Neem contact met ons op!

Minimum prijs
€350.000
Maximum prijs
€430.000
Minimum oppervlakte
436㎡
Maximum oppervlakte
581㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Essenerweg 77
Kootwijkerbroek
Gelderland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
2
Ik wil graag informatie ontvangen