Bouwt u zelf uw droomhuis op een unieke locatie? 

Namens opdrachtgever bieden wij twee prachtig vrij gelegen kavels aan om een vrijstaande woning met bijgebouwen te realiseren. De benodigde omgevingsvergunning is al verstrekt door de gemeente en opdrachtgever heeft een ontwerp voor een woning laten maken die u kunt gebruiken. Voorbereidingen die u niet meer hoeft te treffen. Uw eigen ontwerp met een andere architect of aannemer is uiteraard mogelijk. 

De kavels liggen midden in de natuur, omgeven door bossen en landerijen. Het gezellige centrum van Zuidwolde, met een goed winkelbestand, is op korte afstand gelegen. Volop mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis.

Het huidige ontwerp kenmerkt zich als het type "schuurwoning", wat zorgt voor een eenheid met de omgeving. Natuurlijke materialen, in combinatie met moderne toepassingen vindt u terug. Het aannemingsbedrijf Gelderse woningbouw uit Kootwijkerbroek is met zorg uitgezocht door de verkopende partij. In samenspraak kan er in principe gelijk gestart worden met de bouw van deze prachtige schuurwoning.

De bouwkavel met nummer 13a heeft een oppervlakte van 2.445 m², kadastraal bekend als gemeente Zuidwolde, sectie Q, nummer 2312. De vraagprijs voor de kavel aan de Hoogeveenseweg 13a in Zuidwolde bedraagt € 440.500,- k.k.  

De bouwkavel met nummer 13 heeft een oppervlakte van 2.680 m², kadastraal bekend als gemeente Zuidwolde, sectie Q, nummer 2313 en 403. De vraagprijs voor de kavel Hoogeveenseweg 13 in Zuidwolde bedraagt € 482.500,- k.k. 

Indien u meer grond wenst is dat in overleg mogelijk om bij te kopen. 

Bestemming 
De locatie is gelegen binnen de beheers verordening "Buitengebied" die is vastgesteld op 28 februari 2019 en heeft de bestemming "wonen" met aanduiding bouwvlak. Voor het woonperceel geldt een maximale oppervlakte van 200 m² aan hoofdgebouw en 150 m² aan bijgebouw. 

Bijzonderheden en kenmerken 
• Een omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning is reeds verstrekt; 
• De nutsvoorzieningen dienen voor uw rekening en risico worden aangelegd/aangesloten; 
• Op de kavel mag één vrijstaande woning worden gebouwd; 
• Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen van koper, zal door koper een bankgarantie worden gesteld van 10% van de koopsom. 

Ziet u zichzelf hier al wonen? 
Maak uw dromen waar en informeer naar de mogelijkheden om uw eigen exclusieve woning te bouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Hoogeveen.

Minimum prijs
€440.500
Maximum prijs
€482.500
Minimum oppervlakte
2.445㎡
Maximum oppervlakte
2.680㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Hoogeveenseweg 13
Zuidwolde
Drenthe

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
2
Ik wil graag informatie ontvangen