icon

Villa Novum

Bouwsaam

Een herenhuis met kubistische invloeden

Het ontwerp van deze woning kenmerkt zich door de uitgesproken raampartijen met kubistische invloeden, die in de gevelarchitectuur zorgen voor een fraaie vlakverdeling. 

Met twee lagen en een schuine kap heeft deze villa in de basis al een oppervlakte van 159 m². De villa is nog op meerdere manieren uit te breiden én geheel naar eigen wens in te delen. Een u-vormige living met open keuken en centrale hal geeft een speels karakter. De royale zolderverdieping biedt de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren. 

De naam ‘Novum’ komt uit het Latijn en betekent ‘nieuw’. Een passende naam voor een authentiek ontwerp dat in een nieuw jasje gestoken is. 

De keuze voor indeling, oppervlakte en afwerking van de woning is helemaal aan de klant. Het woningtype vormt de basis voor het ontwerp en dient als uitgangspunt voor het verder op maat maken van de woning. De architect staat de klant daarin bij. Zo kan hij/zij onder professionele begeleiding zijn/haar woning - binnen de gestelde kaders - geheel naar eigen wens ontwerpen. Bouwsaam ondersteunt de klant tijdens het traject. Zo kunnen zij zich bezighouden met de leuke dingen en ontzorgt Bouwsaam hen bij de regelzaken. 

Het kiezen en reserveren van een kavel is de eerste stap in het realiseren van een eigen villa. Het ontwerp van de villa is niet gekoppeld aan een specifieke kavel. De klant kan dus zelf een eigen gewenste kavel in Nederland kiezen. Indien de klant nog geen kavel heeft, zoekt en denkt Bouwsaam graag mee. Zodra duidelijk is welke kavel gewenst is, kan Bouwsaam snel beoordelen of een van de Bouwsaam villa's ook geschikt is voor de desbetreffende kavel. Zodra dit het geval is, kan de klant aan de slag met het creëren van een droomvilla. 

Samen kunnen we alles bouwen 
Hoe mooi is de wereld als iedereen zelf kan bepalen hoe zijn woning eruit ziet!
Zo hebben wij sinds 2007 samen met zelfbouwers meer dan 300 woningen gerealiseerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Bel: 036-7600493
Mail: info@bouwsaam.nl 
Website: www.bouwsaam.nl 
Brochure: download deze via onze bedrijfspagina op Zelfbouw in Nederland 

Adres

Nederland
0000XX Nederland
Flevoland

Doelgroep
woning bouwen