icon

Villa Amare

Bouwsaam

Deze villa is samen met de bouw- en procesbegeleider Bouwsaam gerealiseerd op basis van particulier opdrachtgeverschap. De villa is gebouwd in Almere Vogelhorst en is in begin 2020 opgeleverd. De PO’er heeft uit de 8 verschillende typen vrijstaande villa’s, type Amare gekozen. Samen met het bouwteam van Bouwsaam heeft hij deze villa geheel op maat laten maken. Het is overigens ook mogelijk om samen met dit bouwteam een geheel eigen villa te ontwerpen.

De PO-er is zelf de overeenkomst aangegaan v.w.b. de kavel (grondkosten). Daarnaast is de PO’er opdrachtgever geweest naar alle partijen. Zo heeft hij met de aannemer een aannemingsovereenkomst (bouwkosten) afgesloten en met Bouwsaam een ontwikkelingsovereenkomst (bijkomende kosten, waaronder architectkosten).

Zo biedt Bouwsaam maatwerk, waarbij er meer duidelijkheid en (prijs)zekerheid vooraf is. Bouwsaam ondersteunt daar waar nodig en gewenst (vergunning aanvraag etc), zodat de PO-er zich voornamelijk bezig heeft kunnen houden met het leuke werk. 

Villa Amare kenmerkt zich door een eigentijdse vertaling van stijlelementen uit de villabouw van de jaren dertig. De doorlopende gootlijnen, het schilddak en de horizontale banden in het metselwerk zijn kenmerkend voor dit architectuurtijdperk. Een fraai element is de erker die zich aan de straatzijde bevindt. Villa Amare is een zeer royale villa met een oppervlakte vanaf 176 m²! Als dat nog niet groot genoeg is, kan deze villa kan ook nog op diverse manieren worden uitgebreid. Het is ook mogelijk om de villa geheel naar eigen wens in te delen. Naast een u-vormige woonkamer met een centrale hal, kan het aantal slaapkamers en badkamers zelf worden bepaald. Ook is een extra erker aan de zijkant van de villa een mooie optie.

De naam 'Amare' komt uit het Latijn en betekent 'liefde'. Een passende naam voor een modern jaren dertig ontwerp, dat doorgaans zo geliefd is.

Samen kunnen we alles bouwen 
Hoe mooi is de wereld als iedereen zelf kan bepalen hoe zijn woning eruit ziet!
Zo hebben wij sinds 2007 samen met zelfbouwers meer dan 300 woningen gerealiseerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Bel: 036-7600493
Mail: info@bouwsaam.nl 
Website: www.bouwsaam.nl 
Brochure: download deze via onze bedrijfspagina op Zelfbouw in Nederland 

Fase
gerealiseerd
Adres

Vogelhorst
1341 AA Almere
Flevoland

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2020