icon

Naadloos design nieuwbouw villa

Motion Gietvloeren

Aan de buitenkant een combinatie van stucwerk met een rietenkap, aan de binnenzijde een combinatie van hotel chique met industrieel. De bewoners, een gezin van 4, hebben met behulp van de architect een villa ingericht welke aan alle gemakken voldoet. Ruimtes welke naadloos in elkaar doorlopen, hoge plafonds voor ruimtelijke effecten en uiteraard voorzien van de nieuwste snufjes.

 

Op de begane grond vormt de microcementvloer (ook wel woonbeton genoemd) de basis van alle ruimtes. Het ultieme betonlook effect is gemakkelijk te combineren met iedere stijl. De keuze voor de mat zwarte keuken geeft de grote woonkeuken een sjieke en strakke uitstraling. Het gebruik van onder andere de velvet eetkamerstoelen brengt zachte elementen in het interieur. In iedere ruimte is er nagedacht over de combinatie van groen, ruimtelijk en de huiselijke sfeer te benadrukken.

 

Op de bovenverdiepingen is er bewust gekozen voor de Motion High Performance gietvloer. Dit type PU gietvloer is zeer geschikt voor bovenverdiepingen waar alle ruimtes van gietvloer voorzien worden. De gietvloer is geschikt voor nieuwbouw, badkamers, vloerverwarming en slaapkamers. Uiteraard kan de vloer ook op de begane grond (woonkamer, keuken en woonkeuken) toegepast worden voor de vloerafwerking met comfort.

 

De vloeren zijn aangebracht op een zandcement dekvloer met vloerverwarming. Vloerverwarming is de enige warmtebron binnen de woning. De aangebrachte vloeren hebben een goede geleiding en doorstoot. Er wordt optimaal geprofiteerd van de optrekkende warmte.

 

Type vloer begane grond          : Motion Concrete Pro microcement

Type gietvloer verdiepingen      : Motion High Performance gietvloer

Kleur begane grond                  : kleur Eclipse

Kleur verdiepingen                   : MIX kleur Lestarite

Oppervlakte                             : ca. 375 m2

Ondergrond                             : zandcement dekvloer met vloerverwarming

Fase
gerealiseerd
Adres

1171 VB Badhoevedorp
Noord-Holland

Woonmilieu
dorps of landelijk
Jaar van oplevering
2022