icon

Moderne boerderijwoning

Groenveste

Het zoeken en vinden van de juiste partij om mee te gaan bouwen is een erg leuke fase maar ook een fase die veel vragen kan opleveren. We geven u graag informatie over Groenveste zodat u een beeld krijgt van onze mogelijkheden.

Als Groenveste ontwerpen én bouwen wij duurzame energiezuinige woningen op maat. Dat wil zeggen dat de woningen die wij bouwen volledig naar uw wens ontworpen en gebouwd worden binnen de kaders van uw eisen. Iedere woning die wij daarmee bouwen is in feite uniek. Doordat wij architect en aannemer in 1 zijn heeft u 1 partij waar u zaken mee doet in de gehele bouwfase wat u een hoop gedoe kan besparen.

Enkele zekerheden die Groenveste u biedt:

 • Een bestaande woning slopen, een bestemmingsplan wijzigen of interieuradvies? Wij helpen u met zaken waar u misschien niet eens aan gedacht heeft, zoals het hele toetsing- en vergunningstraject.
 • Een ontwerp naar uw wensen, getekend door onze eigen architecten. U bent daarmee zeker van een ontwerp dat aansluit bij uw budget, voldoet aan welstandcriteria en bouwkundig kloppend is.
 • Alle specialisten onder één dak. Wij staan u bij van ontwerp tot oplevering zodat u geen afstemmingsrisico hebt tussen architect, bouwer en onderaannemers.
 • Eén vast aanspreekpunt die u meeneemt, begeleidt en adviseert gedurende het gehele traject.
 • Een online klantportaal; bekijk uw ontwerp, stel vragen of maak opmerkingen wanneer u maar wilt.
 • Innovatief bouwproces waarbij het casco van de woning onder geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd wordt. Kwalitatief beter en de woning is snel wind- en waterdicht.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen welke een hoog niveau van kwaliteit, comfort, esthetische uitstraling en minimaal onderhoud garanderen.
 • Bouwen volgens het Trias Energetica principe: zo weinig mogelijk energie gebruiken, maximaal gebruik van duurzame energiebronnen en, indien nodig, zo efficiënt mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen. Elke Groenveste woning is een lage-energiewoning of energieneutraal.
 • Afhankelijk van uw situatie kijken we welke opbouwmethode het meest geschikt is; keramisch, houtskelet of een combinatie van beide.
 • Een WTW-ventilatiesysteem. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat met minimaal energieverbruik en houdt de afgevoerde en toegevoerde lucht in balans.
 • Een efficiënt verwarmingssysteem. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping verwarmt de woning én koelt zonder airco of ventilator.
 • Standaard triple beglazing voor hoge thermische en geluidsisolatie. Uw woning blijft koel in de zomer, verliest in de winter zo min mogelijk warmte en er komt nauwelijks omgevingsgeluid binnen.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen.

Of wanneer u op prijs stelt dat Groenveste contact met u opneemt, verzoeken wij u uw gegevens achter te laten: https://www.groenveste.nl/contact/

 

Adres

Hoofdvaartsweg
9406 XG Assen
Drenthe