icon

Imposante aanbouw

Motion Gietvloeren

Een nieuwe aanbouw welke aan de buitenzijde is in de stijl van de bestaande woning. De bewoners zijn een gezin van 6 welke voor de keus stonden om te verhuizen of verbouwen. Toch verknocht aan de plek is er besloten de woning te verbouwen tot een nieuw droomhuis.

 

“Wij waren op zoek naar een stoere basis in combinatie met authentieke elementen”, aldus de bewoners. Gekozen is er voor de Motion MIX op basis van twee kleuren, de lichte betonlookeffecten geven de vloer enige levendigheid. In tegenstelling tot wat de meeste mensen kiezen, hebben de bewoners gekozen voor een koperkleurige keuken in combinatie met lichte kleuren. Het eindresultaat is indrukwekkend.

 

In het bouwproces is er begonnen met het bepalen van de eisen waar de ruimtes aan moesten voldoen. Vervolgens heeft Motion Gietvloeren begeleidt in het afwerkingsniveau. Zo is de hoogte van de gietvloer afgestemd op de houten vloer in de zitkamer. De woonkeuken is de meest gebruikte ruimte in de woning. Gezellig borrelen met vrienden, ontbijten met het gezin en de dag doornemen tijdens het avondeten, de open ruimte is ingericht voor ieder moment van de dag.

 

Gekozen is er voor de Motion High Performance gietvloer. Dit type gietvloer heeft een elastische basis van kunststof welke zeer onderhoudsvriendelijk is en tevens comfortabel aanvoelt. De PU gietvloer geleidt goed de warmte van de vloerverwarming en is in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar.

Ook hoef je niet bang te zijn bij het gebruik als er wijn of koffie valt, doekje er over en de vloer is weer schoon.

 

Motion Gietvloeren heeft een uitgebreide collectie aan naadloze vloerafwerking. Betonlook gietvloeren, woonbeton, effen gietvloeren, microcement, terrazzovloeren en nog vele andere designafwerkingen behoren tot de collectie. Voor iedere wens is er een Motion Gietvloer. Wij nodigen je graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

 

Type gietvloer                          : Motion High Performance gietvloer

Kleur                                        : MIX kleur Linton

Oppervlakte                             : ca. 90 m2

Ondergrond                             : zandcement dekvloer met vloerverwarming

Fase
gerealiseerd
Adres

1171 VB Badhoevedorp
Noord-Holland

Woonmilieu
dorps of landelijk
Jaar van oplevering
2022