icon

Gijzenrooi, Eindhoven

SAMENBOUWEN.IN

Op een fraaie locatie aan de straat ‘’Bunderkensven’’ in de woonwijk ‘’Gijzenrooi’’ zijn door de nieuwe bewoners gezamenlijk 5 vrijstaand geschakelde semibungalows ontwikkeld en gerealiseerd. Dit onder begeleiding van de architect (Eugelink Architectuur) en het begeleidingsbureau (Vastgoedregisseur b.v.).  

Het project

Het project bestaat uit 5 vrijstaand geschakelde semibungalows welke uitermate geschikt zijn voor medioren én senioren aangezien alle belangrijke hoofdfuncties – zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer – zich op de begane grond bevinden. Tijdens de ontwerpfase is rekening gehouden met het bouwen van een royale, comfortabele, veilige en rolstoelvriendelijke woning. Met aluminium kozijnen is de woning ook nog eens onderhoudsvriendelijk. 

In samenspraak met de deelnemers zijn de woningontwerpen uitgewerkt en op basis daarvan is vervolgens bouwbedrijf van Bussel geselecteerd, die in november 2018 gestart is met de bouwwerkzaamheden. De woningen zijn vervolgens in oktober 2019 aan de nieuwe bewoners opgeleverd. 

Fase
gerealiseerd
Adres

Bunderkensven
5646 HD Eindhoven
Brabant

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
nieuwbouwproject realiseren (CPO)
Jaar van oplevering
2019