Hoog Design
Gepubliceerd: 01-12-2022 Laatste update: 10-01-2024

Luxe villa’s welke met zorg zijn ontworpen door architecten en interieur designers worden doorgaans uitgevoerd door hoogwaardige partijen. Maatwerk is het sleutelwoord in bijna elk ontwerp. Voordeel is dat de wensen van de bewoners als een maatpak aansluiten op het ontwerp. Voor dit maatwerk zijn interieurbouwers zeer belangrijk om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen. Kies je voor interieurbouw op maat zijn er geen beperkingen maar zijn de mogelijkheden eindeloos, welke situaties of wensen zich dan ook voordoen. Top niveau waarbij je uiteraard op het platform van HOOG. Design op de juiste plek bent, met heel veel inspiratie en de beste vakmensen.

Maatwerk interieur

Voordelen van maatwerk interieur is dat elk detail bepaald kan worden, dit begint met het ontwerp van het interieurdesign. Gaan we er dieper op in is het nog veel specifieker. Scharnieren en functionaliteiten in interieurbouw zijn uiteraard van belang, naast een zeer fraaie uitstraling biedt het hierdoor ook het ultieme wooncomfort en gevoel van luxe. Bij luxe interieurbouw zijn de mogelijkheden eindeloos, het is niet alleen een kast op maat maar vaak ook een eyecatcher of aanvulling op het interieur ontwerp. Geniet van een kleedkamer op maat, zo ingericht dat het voor jezelf aanvoelt als een winkel tussen je eigen favoriete fashion items.

Interieur design woonkamerHoog Design   

Binnen het interieur design mag de woonkamer natuurlijk niet vergeten worden, vaak het plekje van de bewoners om samen te komen en het gevoel van thuis komen te ervaren. Interieur design in de woonkamer zie je dan ook vaak terug in elementen zoals een wandmeubel waar de tv en geluidsinstallatie als een design stuk wordt verwerkt. Dit in combinatie met een prachtige haard en smaakvolle design zithoek waar je heerlijk kunt vertoeven, wat de villa voor de bewoner(s) waardevol maakt.

Keuken interieurbouw op maat

Uiteraard is de keuken één van de ruimtes waar doorgaans interieur bouw op maat veel wordt toegepast. Naast dat ieder ontwerp afwijkt zijn vaak de wensen van de bewoners in een luxe villa verschillend. De een ziet het als een aanvulling op hen woning en de ander ziet het als het centerpiece in de woning. Of er nu een maatwerk kast voor een wijnklimaatkoelkast geïntegreerd dient te worden of diverse mogelijkheden om hoogstaande gerechten op tafel te zetten, in interieurbouw keukens is alles mogelijk. Het mooie van maatwerk is dat vaak dezelfde materialen ook toegepast worden in de eethoek zelf, hierdoor is het een verlengstuk van je keuken. Dit geeft vaak een gevoel van luxe, eenheid en balans.

Maatwerk interieurdesign

Details van maatwerk interieurdesign zijn vaak zeer vernuftig en grenzeloos. Het lijnenspel en details zijn de verborgen parels van het ontwerp. Denk aan prachtige handgrepen of juist luxe greeploze elementen waarbij het functionele aspect prachtig is weggewerkt maar het gebruiksgemak subliem is. En het spreekwoord “van een knappe tafel kun je niet eten” absoluut tegenspreekt.