sportfondsenbad Amersfoort
Gepubliceerd: 04-04-2019

De gemeente Amersfoort houdt een inloopbijeenkomst op woensdagavond 10 april over woningbouw op de locatie van het voormalig Sportfondsenbad. 

vier urban villa's

De sloop van het Sportfondsenbad is afgerond. Op het terrein van het voormalige Sportfondsenbad komen vier woongebouwen, zogenaamde urban villa's. Twee voor sociale huur aan de Bisschopsweg, ontwikkeld door Omnia Wonen. En twee in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) aan de Rubensstraat. De gemeente organiseert samen met Omnia Wonen en de twee CPO-groepen een inloopbijeenkomst waar geïnteresseerden meer te weten komen over onder andere het totaalbeeld van het terrein, de urban villa's en de parkeeroplossingen.

twee CPO-groepen

De inloopbijeenkomst is op woensdag 10 april tussen 18.30 en 20.00 uur in het Corderius College, aan de Ganskuijl 105. Tijdens de bijeenkomst zijn er verschillende tafels waar informatie wordt gegeven en vragen gesteld kunnen worden over de voorlopige plannen. Er wordt informatie gegeven over het totaalbeeld met een impressie aan de hand van een maquette, de urban villa's van Omnia Wonen aan de Bisschopsweg, de urban villa van CPO groep Droomcollectief Beekdal aan de Rubensstraat, de urban villa van CPO groep Woongroep Randenbroek aan de Rubensstraat, parkeeroplossing van de nieuwbouwplannen, inpassing van de gymzaal in de nieuwe omgeving en de planning en vervolg.