Kavels Vogelhorst Almere
Gepubliceerd: 02-04-2020

In Villapark Vogelhorst in Almere fluiten de vogels je wakker en spot je op een rustige zondagochtend bevers, vosjes en reeën. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie. Van de eerste tien kavels van de 2e fase in Villapark Vogelhorst zijn nog vier kavels beschikbaar: één kavel aan de Parelduikerlaan en drie kavels aan de Waterhoenlaan. Bekijk de beschikbare kavels op de Kavelkaart. 

Op de kavels in Villapark Vogelhorst kunnen vrijstaande huizen worden gebouwd of twee-onder-een-kapwoningen. De kavelgrootte varieert van 667 tot 927 m2 voor prijzen vanaf € 260.000.

Over Villapark Vogelhorst

Direct vanuit de wijk zijn er wandel-, fiets- en ruiterpaden naar het Almeerderhout, een prachtig bosgebied. De vrijstaande villa’s en twee-onder-één-kap woningen van Villapark Vogelhorst staan op riante kavels langs mooie lanen en korte, lichtgebogen straatjes. Door de variatie in de bebouwing, de afstand tussen de huizen en het vele groen is de sfeer landelijk en dorps. Hier kun je zelf een huis bouwen op ruime kavels vanaf zo’n 600 tot ongeveer 1.100 vierkante meter. 

Over de kavels

Per kavel kun je op de Kavelkaart alvast alle belangrijke informatie bekijken, zoals de kavelprijs, de oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. Sinds 9 mei kun je een kavel digitaal reserveren met je DigiD. Je betaalt bij het aangaan van een kavelreservering direct € 1.000 inschrijfvergoeding.