tips toilet
Gepubliceerd: 09-01-2019

Heb je last van je rug? Laat dan een verhoogd inbouwtoilet installeren. Je kunt kiezen uit twee opties: een op de juiste hoogte gefixeerd toilet of een verstelbaar inbouwtoilet dat je eenvoudig met een druk de knop in hoogte kunt verstellen. Zo kan iedereen zelf zijn ideale zithoogte bepalen.

breed of geurloos toilet?

Voor nog meer comfort kan je een extra breed toilet laten installeren. Een andere ontwikkeling is het geurloze inbouwtoilet. Dit toilet hoef je niet op een ventilatiesysteem aan te sluiten. Met één druk op de knop wordt de geurzuivering ingeschakeld. De geuren worden aangezogen en passeren de neuszuiveraar. Na een spoeling wordt een reinigingsmiddel gelijkmatig verspreid over het toilet, ook onder de rand van de toiletpot. Na tien minuten schakelt het systeem zich automatisch uit. Deze oplossing komt zeker van pas als het toilet in de badkamer staat. 

spoelrandloos toilet

Een spoelrandloos toilet minimaliseert het boekwerk. Het toilet leidt het spoelwater met een waterverdeler naar rechts, naar links en direct de sifon in.