Trappen
Gepubliceerd: 06-12-2022

Bij een trap denk je wellicht niet direct aan een pronkstuk in huis. Maar aangezien dit vaak de verbinder is van je woning is dit zeker wel het geval. Met een moderne trap in huis kan dit juist de sfeer geven die je zoekt. Het leuke van de trap is dat deze verbinder in huis je in 2 totaal verschillende sferen kan leiden, van je leefruimte waar het zoals het al zegt leeft en bruist naar de bovenverdieping waar je op zoek gaat naar ontspanning en rust. Op het platform bij HOOG. design vind je een keur aan moderne trappen en prachtige trappen om bij weg te dromen.

Luxe trappen in alle vormen en maten

Tegenwoordig is dus een trap niet alleen een praktisch onderdeel in huis wat je van a naar b brengt, maar een bijzondere trap kan ook een design element zijn in je woning. Je ziet dan ook bij exclusieve trappen en ontwerpen van trappen dat er gespeeld wordt met materialen en vormen. Of het nu een rechte trap is of een open trap in de woonkamer, er is heel veel mogelijk.

Design trappen in luxe villa’sTrappen

Wat we momenteel zien is dat naast de trap ook trapleuningen modern worden verwerkt in het ontwerp. Zowel inbouw als opbouw kan een trapleuning modern worden afgewerkt in vele materialen. Door alle details af te stemmen krijg je mooie trap resultaten, welke een plaatje zijn voor het oog en een parel zijn in je interieur.

Exclusieve trappen en goede belichting

Het leuke is dat de trap niet alleen wordt gezien als praktisch onderdeel van een woning, maar ook als design element. Dit ook steeds meer wordt meegenomen in een lichtplan. Met de juiste verlichting kan gedurende de dag je trap een andere sfeer uitstralen. Het licht in de trap wordt zowel in trapleuningen als in de trede verwerkt. Naast het praktische van verlichting in een trap krijg je een nog luxere trap. In de tijd waar we nu leven wordt dit steeds vernuftiger doordat je trap bijvoorbeeld alleen verlicht wordt wanneer je deze betreedt of zelfs alleen de trede wanneer je deze betreedt.

Vormen en materialen voor design trap ontwerpeTrappenn

Bij een trap is er vaak veel maatwerk nodig. Elke woning heeft andere kaders waardoor het ontwerp van de trap anders is. Bij Hoog. Design vind je dan ook diverse vakmensen die je hierin begeleiden en adviseren. Zij werken met materialen zoals staal, glas en beton in prachtige afwerkingen. Heb je wel eens nagedacht over een wenteltrap? Een prachtige manier om je verdiepingen te verbinden en deze luxe trap een nieuwe dimensie geeft. Laten we niet vergeten dat een massief houten trap ook een zeer rijke uitstraling kan geven. De met zorg geselecteerde architecten op Hoog. design weten hier wel raad mee, laat je dan ook inspireren op ons platform.

Nu ook HOOG. design via de APP, ga naar je app store en download snel, laat je inspireren!