STAS
Gepubliceerd: 06-01-2022

Veilig en elegant monteren van lijsten, doeken en andere items?

STAS ophangsystemen heeft een verscheidenheid aan ophangsystemen die zijn ontworpen om u te helpen bij het veilig en elegant monteren van lijsten, doeken en andere items. Als je een specifiek product wilt kopen, klik dan op de afbeelding of productnaam om naar de bijbehorende online winkelpagina te gaan.

STAS

STAS schroefhanger     

De STAS d-ringhanger kan aan de achterkant van een frame worden geschroefd om hem op te hangen, aan bijvoorbeeld een STAS smartspring of STAS zipper.

 

STAS dibond hanger    STAS
STAS dibond hangers zijn zelfklevende stalen platen met een haak, die op de achterkant van vlakke panelen bevestigd kunnen worden. De STAS dibond-hanger kan aan STAS haken of aan een plug en schroef aan de muur worden opgehangen. Het product bevat een muurhaak, bevestigingsplug en schroef. Geschikt voor veilig ophangen van zwaardere items.

Vlakke oppervlakken zoals kunst en foto's op acryl, dibond, plexiglas of aluminium zijn perfect (en onzichtbaar) te monteren met de STAS dibond-hangers. Je kunt de STAS dibond-hangers combineren met een STAS-ophangsysteem, waarmee je meerdere objecten als een galerij kunt ophangen. Een combinatie van frames (in verschillende maten, vormen en kleuren) maakt het een mooi en vrolijk geheel.

Belangrijk bij het aanbrengen van de STAS dibond hangers is dat het oppervlak stof- en vetvrij is. Nadat je het oppervlak hebt schoongemaakt, plaats je de dibond-hanger op de juiste plaats en druk deze 10 seconden stevig aan. Laat de dibond-hanger dan 30 minuten hangen voordat je de spiegel ophangt.

De STAS dibond-hanger is verkrijgbaar in twee maten: klein (tot 3kg) en groot (tot 6kg). Heb je een item dat zwaarder is dan 6kg? Geen probleem! Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale draagvermogen van de hangers. Je kunt meerdere STAS dibond-hangers monteren om de draagcapaciteit te vergroten. Zo kan een kunstwerk van 10kg eenvoudig worden opgehangen met 2 grote STAS dibond-hangers die naast elkaar zijn gemonteerd.

 

STAS bordhanger       STAS
Versieren met borden is een goedkope manier om een groot statement te maken in een ruimte. Je kunt experimenteren met het combineren van vondsten op de vlooienmarkt met erfgoedstukken, zelf beschilderde en nieuwe borden. STAS-bordenhangers maken het eenvoudig om borden snel en veilig op te hangen en zijn verkrijgbaar voor borden met verschillende diameters. Vooral in combinatie met een ophangsysteem, voorkomt het dat je al die gaten in je muur moet boren!

 

STAS texielhanger   STAS
Niet alle wanddecoratie is geschikt om in te lijsten. Wandtapijten, quilts, vlaggen, spandoeken en andere textieldecoraties kunnen daarom worden opgehangen met STAS textielhanger: klik eenvoudig de clips aan de bovenrand van het textiel vast. De clips kunnen vervolgens worden opgehangen aan een STAS koord. Door middel van een brede haak kun je de textielhanger recht laten balanceren. Twee van deze sets met een koord, brede haak en textielhanger, zorgen ervoor dat het textiel recht hangt. Zo gemakkelijk is het.

STAS textielhangers zijn verkrijgbaar in twee typen: voor lichte belasting (tot 2kg per stuk) en zwaardere (tot 4kg per stuk). Weeg uw doek of kleed zodat u ervoor kunt zorgen dat u genoeg koorden met hangers hebt om de lading te dragen.

Al onze ophangsystemen kunnen worden gebruikt om uw quilt of ander textiel op te hangen. Wat de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke smaak en het gebruik van de rail.STAS tandhanger STAS
STAS tandhangers zijn handige metalen haakjes die eenvoudig op de achterzijde van een schilderijlijst of op het frame van een canvasdoek te schroeven zijn. Daarna kun je de lijst aan een STAS systeem ophangen. De driehoekstandjes haken zich stevig vast aan vrijwel elk type ophanghaak, waaronder een gewone schroef of spijker, door middel van de zaagtandjes die ervoor zorgen dat de lijst niet kan verschuiven.

 

STASSTAS magnetische schilderijhaak  
Onze webshop biedt een selectie aan wandmagneten met ophanghaken. Deze sterke magnetische schilderijhaken bieden een slimme ophangoplossing voor metalen oppervlakken. U kunt een schilderij of fotolijst rechtstreeks aan de magnetische schilderijhaak hangen of een extra koord gebruiken om de hoogte aan te kunnen passen. De haak is verkrijgbaar in verschillende maten, de trekkracht van elke magnetische schilderijhaak varieert. Deze rechthoekige magneten kunnen op stalen oppervlakken worden bevestigd zonder gereedschap, boren, schroeven of spijkers.


STAS afstandhouders  STAS
Ideaal om uw lijst op een perfecte afstand van de muur te hangen. Zelfklevend, gemakkelijk aan te brengen op de achterkant van uw lijst. Gemaakt van zacht materiaal, voorkomt schade aan uw muur. Beschikbaar per set van 4 afstandhouders.