naamloos
Gepubliceerd: 15-10-2019

Heeft u weleens in een huis gewoond dat niet meer op uw behoeften aansloot? Of heeft u, of gaat u, een huis laten bouwen in particulier opdrachtgeverschap? Dan vraagt deze startup uw hulp

Van project naar startup

Wij zijn een startup die woningen wil ontwikkelen voor de zelfbouwmarkt. Dit is voortgekomen uit onze deelname aan de Solar Decathlon 2017 in Denver, Colorado USA. Een internationale competitie waarin universiteitsteams van over de hele wereld met elkaar de strijd aangaan om een zo duurzaam mogelijke zon-aangedreven woning te ontwerpen, bouwen en bewonen. De goede resultaten en lovende woorden zijn aanleiding voor ons om dit project verder te brengen in de vorm van een jong bedrijf: een startup. 

Marktonderzoek & Enquête

Om ons bedrijf en product te ontwikkelen zijn we geïnteresseerd in het woonverleden en eventuele mismatches tussen de woning en woonbehoeften van bewoners. Daarnaast willen we graag weten wat de ervaringen van zelfbouwers zijn in het zelfbouwproces en of daar verbeteringen mogelijk zijn. 

Deze informatie helpt ons om ons aanbod goed aan te laten sluiten op de vraag van de markt en uiteindelijk om ervoor te zorgen dat onze startup goed van de grond komt. 

Wilt u ons helpen bij het uitvoeren van ons marktonderzoek en bijdragen aan de ontwikkeling van een jong bedrijf? Vult u dan alstublieft onze 
enquête in. De enquête is volledig digitaal en het invullen kost maximaal vijf minuten van uw tijd.

Hartelijk dank voor uw hulp,

Robin Stuiver, Thijs Morel en Hans Stuiver