Klokdakkapel
Gepubliceerd: 11-05-2023 Laatste update: 10-01-2024

Op zoek naar een manier om meer ruimte en licht in uw huis te brengen? Dan is een dakkapel van Klok een uitstekende optie. Een dakkapel biedt niet alleen extra ruimte en lichtinval, maar zorgt ook voor betere ventilatie en voor een stijging van de waarde van uw woning.

KlokdakkapellenEen dakkapel van Klok wordt altijd op maat gemaakt.  Onze adviseurs geven passend advies, afgestemd op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling,  een houtlook uitstraling of een klassieke dakkapel,  wij ontwerpen een dakkapel die perfect bij uw huis past.

Bij Klok Dakkapellen gebruiken we duurzame materialen en zorgen we dat de dakkapel goed geïsoleerd is.

Daardoor ziet de dakkapel er niet alleen mooi uit, maar zorgt de dakkapel ook voor betere isolatie en energiebesparing.

Hoe ziet een dakkapeltraject eruit?

Het traject start met een indicatie-offerte of een vrijblijvend bezoek van een adviseur bij u thuis. Nog geen idee wat u precies wilt? Dan kunt u ook eerst onze showroom in Nieuwleusen bezoeken om de materialen, kleuren en fabriek te bekijken.

Nadat een adviseur de dakkapel heeft ingemeten en u akkoord heeft gegeven wordt de dakkapel meegenomen in de planning. Twee weken voor plaatsing ontvangt u een mailtje voor de laatste voorbereidingen en dan is het zo ver: de plaatsing! Onze monteurs staan ’s morgens vroeg voor uw deur, nemen de werkzaamheden met u door en gaan aan de slag. Ze maken een gat in het dak, hijsen het afval naar beneden en vervolgens wordt de prefab dakkapel het dak op gehesen. Dan nog monteren, afwerken en de klus is geklaard. Binnen een dag heeft u een dakkapel op uw dak!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Ook een mooie, goed geïsoleerde dakkapel op uw woning? Of uw huidige dakkapel laten vervangen voor een duurzame dakkapel? Wij komen graag eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem een kijkje op onze website www.klokdakkapellen.nl of bel ons via 0523 656881.