Architect2GO
Gepubliceerd: 20-04-2023

Dat is 'Klein én Fijn', een collectie woningontwerpen voor kleine huishoudens. Groots wonen in een compact huis met veel licht en ruimtelijkheid. En afgewerkt met oog voor detail.

Architect2GO
Niet iedereen, die een klein huishouden vormt, wil in een flat of appartement met alleen een balkon als buitenruimte wonen. Liever een compact huis met een overzichtelijke tuin en groen om je heen. 's Ochtends wakker worden bij de eerste zonnestralen door de (dak-) ramen. Opstaan, verse koffie of thee zetten, de deuren naar het terras open gooien en met het gefluit van vogels de dag beginnen. Of op een zwoele zomerse avond genieten van een lekker drankje en het lange licht zonder de boven- of onderburen tot last te zijn. En wil je een dag of altijd thuiswerken? In ieder
Architect2GOontwerp is gedacht aan een prettige en ruime werkplek.Architect2GO

 

 

Kleine én fijne ontwerpen in hout  

Alle ontwerpen worden uitgevoerd in houtskeletbouw. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en is duurzaam in gebruik en om te bouwen. En op het dak liggen zoveel mogelijk zonnepanelen. Niet alleen voor elektriciteit, maar ook om te verwarmen. En daarom kan de technische ruimte beperkt blijven. We bouwen met vaste partners, allen gespecialiseerd in houtbouw.
Voor de gevelafwerking kun je een keuze maken uit stucwerk (in alle RAL-kleuren), houten of metalen geveldelen of andere soorten gevelplaten. We proberen alles zoveel mogelijk onderhoudsarm te houden. Dat geldt ook voor de kozijnen, die in aluminium of kunststof worden uitgevoerd. Heb je toch liever houten kozijnen dan kan dat natuurlijk altijd. Maar het glas blijft in ieder geval triple (HR+++) zodat de kou buiten blijft.

Architect2GOArchitect2GOArchitect2GO

 

Iets voor jou?

Denk je dat groots wonen in compact huis iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis.
Voor een kavel kun je kijken op
Zelfbouw in Nederland Maar wij kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een kavel. Het meest compacte ontwerp past al op een stuk grond van 220m2!