forum zelfbouw en cpo
Gepubliceerd: 22-10-2019

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan bij het zelf (laten) bouwen, verbouwen of verduurzamen van je woning? Meld je dan gratis als zelfbouwer aan op ZIN en plaats een reactie onder dit artikel. Wellicht kunnen andere bezoekers van ZIN je vraag of oproep eenvoudig beantwoorden.

 

Reacties

Ingediend door Ron Kroone op vr, 15/11/2019 - 13:31

Ik wil volgend jaar beginnen met de nieuwbouw van mijn woning.

Ik zoek mensen met ervaring van het samenwerken met een aannemer en zelfbouwers; ofwel de belangrijkste onderdelen (bijvoorbeeld casco_) word door de aannemer gemaakt, veel binnenwerk wil ikzelf uitvoeren.

Wie kent mensen waar er spraken was van samenwerking door soortgelijke partijen?

Dag Ron, ik weet niet of je inmiddels een reactie op je vraag hebt ontvangen? Als je wilt, kan je ons bellen. Misschien kunnen we je verder helpen. Ons telefoonnummer is 020-6893664. 

vrgr. zelfbouwinnederland.nl

Ingediend door Compie-2250 op do, 22/07/2021 - 17:55

Binnenkort start ik zelf met de bouw van mijn nieuwe woning. Sommige werkzaamheden worden door aannemers uitgevoerd (fundering, installaties, badkamer en derg.). De overige werkzaamheden voer ik zelf uit samen met een vriend.

De aannemers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Zelf wil ik voor dit project een aansprakelijkheids- en C.A.R. verzekering sluiten.

Kan iemand mij helpen aan de naam van aanbieders van dit soort verzekeringen voor zelfbouwers?