Tineke Könst en Peter Hersbach zijn het gezicht van Hersbach en Könst Architecten. Het bureau heeft kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw en verbouwingen van en transformatie naar woningen. De kracht van het bureau ligt in de manier hoe zij omgaat met complexe opgaven.
Ontwerpen is voor ons zoeken naar de ultieme oplossing. Analyse van de vraag, de  omgeving, programma en onderzoek naar wat de juiste ingreep gaat worden. Met deze zoektocht kom je uiteindelijk tot de ultieme oplossing.
Een ontwerp is meer zijn dan alleen een vertaling van het programma. Het moet zich naadloos voegen in z’n omgeving en de plek verrijken. Het gebouw wordt tot op het laatste detail uitgedacht en uitgewerkt. Kwaliteit maken doe je op verschillende niveaus, in ontwerp, in uitwerking en in verschijningsvorm. Hierbij wordt de kwaliteit van het ruimtelijk ontwerp in materiaal tot uitdrukking gebracht.
We zoeken altijd de dialoog met onze klanten, maar ook met alle andere spelers in het proces. Want alleen gezamenlijk kom je tot het beste eindresultaat. En wij dagen graag onze partners daar in uit. Want dat brengt die juiste dialoog op gang om te komen tot een hoge kwaliteit en de juiste keuzes.

Adres

Mathenesserdijk 416a
3026 GV Rotterdam
Zuid-Holland