Noctum is een interieurstudio voor ruimtelijke vormgeving, renovatie en interieurarchitectuur met een Italiaanse exclusieve signatuur. 
Gespecialiseerd Rimadesio dealer voor residentiële en commerciële projecten.

 

Werkwijze

Ons doel is om hoogwaardige, stijlvolle interieurs te leveren door middel van een combinatie van technische kennis van het ontwerp en de interpretatie van de behoeften van de klant.

Dit doen wij in een persoonlijk kennismakingsgesprek om zodoende elkaar beter te leren kennen, de wensen te bespreken, goed te luisteren en vooral de tijd te nemen.

Op basis hiervan starten wij met een conceptvoorstel. Voor elk designthema in het woonhuis of werkplek kan een oplossing gevonden worden, welke wordt gekenmerkt door de hoogst haalbare technische en esthetische kwaliteit.
 

“De grootste luxe in de interieurarchitectuur is volgens ons niet te vinden in dure materialen of apparatuur, maar eerder in de ongrijpbare kwaliteiten van de ruimtelijke beleving."

                                                                                                                           

Noctum werkt zowel voor zakelijke als particuliere klanten, gespecialiseerd in luxe interieurs die warm en leefbaar aanvoelen. U kunt bij ons terecht voor een geheel interieurontwerp voor één of meerdere ruimtes.

Interieurplannen

Bij Noctum zijn we gespecialiseerd in het maken van 2D- en 3D-ontwerpplannen voor elke maatruimte. Heeft u enkele plannen waar u hulp bij nodig heeft? Bel ons of stuur ons een e-mail en we helpen u graag!

Verbouwingen

Ook voor verbouwingen en renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige architectuur. Noctum heeft ervaring in alle verschillende deelaspecten van een bouwproject, waardoor wij voor u alle nodige opdrachten kunnen uitvoeren. En waardoor wij u bovendien net dat beetje meer kunnen bieden.

Professionals

Bent u een professionele stylist of architect op zoek naar collega-professionals om te helpen met huidige of toekomstige projecten, neem dan contact met ons op, we bouwen graag langdurige relaties op met andere designprofessionals.
Als projectdealer van Rimadesio kunnen wij u vanaf de beginfase tot de turnkey uitvoering begeleiden in de diverse ontwerpstadia.

                                        

Adres

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam
Zuid-Holland