WESSEL Makelaardij, de beste én goedkoopste makelaar!
Zoek je een goedkope en actieve makelaar? Dan ben je bij WESSEL Makelaardij aan het juiste adres. Een jong en dynamisch makelaarskantoor met kantoren in Leeuwarden, Harlingen en Leiden, full service dienstverlening en zeer scherpe prijzen. Zo betaal je bij ons slechts 1% courtage*! Duidelijke afspraken, geen onverwachte kosten en no cure no pay. Kortom, bij WESSEL Makelaardij ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor de juiste prijs. Ervaar het zelf en maak hier een vrijblijvende afspraak.

Persoonlijke begeleiding, het hele traject!
Bij WESSEL Makelaardij heb je altijd een vast contactpersoon, die je gedurende het hele traject op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Zoals geen mens hetzelfde is, is ook geen woning hetzelfde. Daarom nemen de makelaars van WESSEL uitgebreid de tijd voor je om alle wensen en eisen door te spreken. Maatwerk noemen wij dat… We denken niet alleen mee, maar begeleiden je van eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris. Full service, van A tot Z!

Flexibel en altijd bereikbaar
Natuurlijk vertelt iedere makelaar dat hij geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Maar bij WESSEL Makelaardij staan we letterlijk dag en nacht voor je klaar! ’s Avonds even bellen omdat je overdag geen tijd hebt? Een sms-je in het weekend met de laatste ontwikkelingen? De aankoop of verkoop van een huis vinden wij zo belangrijk dat we op ieder gewenst moment met je kunnen en willen meedenken. Ook in de werkwijze is WESSEL Makelaardij flexibel. Alles voor de klant! Dat is ons motto…

Van alle markten thuis
Je kunt bij de goedkoopste makelaar van Friesland en Zuid-Holland terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en hypotheekadvies. Zoek je een nieuwe woning in Leeuwarden? Wil je een huis in Leiden verkopen of verhuren? Of zoek je iets in een compleet andere omgeving? WESSEL Makelaardij is in heel Nederland actief en regelt alles tot in de puntjes. En dat voor slechts 1% courtage*. Onze aankoopmakelaars, verkoopmakelaars en verhuurspecialisten begeleiden je van eerste gesprek tot en met de afronding bij de notaris! Van rijtjeswoning tot vrijstaand huis en van jaren 30 woning tot appartement! 

Adres

Europaplein 29
8916 HH Leeuwarden
Friesland