Waltmann Makelaars is al meer dan 120 jaar de woningmakelaar in de regio Dordrecht. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Waltmann makelaar Dordrecht, Persoonlijk en dichtbij

Waltmann Makelaardij Dordrecht biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. In 2016 is dit beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,9. Met onze vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

Een ervaren en betrouwbare NVM Makelaar

Waltmann Makelaar Dordrecht is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Met meer dan 120 jaar praktijkervaring in huis hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in de regio Dordrecht.

U wilt uw huis of woning verkopen in de regio PapendrechtDordrecht of Zwijndrecht? Dat doet u niet elke dag. Kies daarom voor een deskundige en betrouwbare verkoopmakelaar met meer dan 120 jaar ervaring op de woningmarkt.

Adres

Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht
Zuid-Holland