Vosters Onroerend Goed BV is een full service makelaarskantoor dat werkzaam is in Noord-Brabant en België. Wij verkopen en taxeren zowel woningen als bedrijfspanden en daarnaast bent u voor adviezen of bijvoorbeeld aankoopbemiddeling bij ons ook aan het juiste adres. Samen met ons zusterbedrijf Kasteelstaete Vastgoed NV zijn wij actief als ontwikkelaar en risicodrager op de markt voor winkels, bedrijfspanden, woningen en appartementen.

Bij Vosters Onroerend Goed werken 5 makelaars, elk vanuit hun eigen werkgebied. Elke makelaar heeft zijn eigen netwerkkring en kennis van de regio en vastgoedmarkt. Over de jaren heen zijn wij gegroeid naar een kantoor met een woningportefeuille van ruim 150 te koop staande panden, verdeeld over 12 gemeenten in Midden Brabant en Zuidoost-Brabant en België. Mogen wij uw vastgoedvraagstuk oplossen?
 

Gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur

Als gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur zijn wij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. te Rotterdam onder nummer RMT 07.121.3295. Dit betekent o.a. dat wij voor U taxatierapporten kunnen verzorgen voor alle doeleinden en voor elke bank of geldverstrekker. Ook taxeren wij regelmatig voor diverse notariskantoren en de Belastingdienst. (Overeenkomst tot minnelijke waardering)

Adres

Markt 5 a
5531 BA Bladel
Brabant