Exclusiviteit in aan- en verkoop van Villa's 

Keuzes maken! Daar draait het om in het leven. Succesvolle bedrijven zoals Apple, Shell & Porsche maar ook dichter bij huis ASML, Jumbo, VDL & Bavaria zijn succesvol door het maken van duidelijke keuzes. Wat doen we wel? En wat doen we niet?

Vollenbroek Makelaars & Taxateurs sluit zich met gepaste bescheidenheid aan bij dit principe. Als enige Makelaar in Zuidoost Brabant kiezen we er daarom voor uitsluitend werkzaam te zijn in de hogere prijsklassen. U vindt ons niet in het momenteel o zo drukke segment van woonhuizen tot 450.000 euro.
Onze opdrachtgevers hebben daardoor de garantie dat wij werkelijk alle tijd die we hebben voor hen investeren in het vinden van kopers voor exclusieve woningen & appartementen.

U vindt in ons een partner die in staat is u te ontzorgen bij de verkoop van uw woonhuis en garant staat voor een top-presentatie van uw pand. Een partner die in beeld heeft welke kandidaten er in de regio op de markt zijn en in staat is voor u het onderste uit de kan te halen, zonder de koper het gevoel te geven dat hem het vel over de oren getrokken wordt.

U vindt in ons echter ook een partner die u eerlijk en zonder pardon vertelt hoe uw zaken er voor staan. Een klankbord dat u niet naar de mond praat maar met onderbouwde adviezen uw woning op een reële manier in de markt positioneert. Tot slot vindt u bij ons makelaars die niet zenuwachtig worden van een laag bod, maar in staat zijn kandidaat kopers aan de hand mee te nemen naar een beter resultaat voor onze opdrachtgevers.

Vraagt u zich af hoe wij úw woonwensen kunnen realiseren? Onze deur staat altijd open voor een advies op maat.
Bent u op zoek naar een makelaar met een lage courtage? Dan kunnen we u diverse adressen aan de hand doen. Indien u echter op zoek bent naar een echte specialist in exclusief wonen, maken we heel graag kennis met u!

Namens Vollenbroek Makelaars & Taxateurs,

Mathijs Metselaars,

Directeur eigenaar

Adres

Berg 19
5671 CA Nuenen
Brabant