Wij zijn u graag van dienst!

Veltkamp & Stam Admono Makelaars is gevestigd in het centrum van Hattem en is het meest ervaren makelaarskantoor van deze historische Hanzestad. Alfred van de Beerecamp - gecertificeerd NVM-makelaar-taxateur - heeft jarenlange ervaring in de branche en kent de regio als geen ander. Samen met de rest van het team streeft hij excelente dienstverlening na.


Ons doel? U zo goed mogelijk begeleiden en adviseren om samen tot een succesvol resultaat te komen; tevreden klanten is waar wij enthousiast van worden!


Door onze optimale bezetting is er altijd een iemand beschikbaar, administratieve ondersteuning verzekert en optimale bereikbaarheid gegarandeerd. Samen vormen wij een goed team dat staat voor betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.


Naast onze kenmerken als betrokken, creativiteit en heldere communicatie staat ook kwaliteit bij ons centraal. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat is goed voor u en goed voor ons. Zo zijn we verzekerd van regelmatige bijscholing, een erecode, een raad van toezicht en de steun van een juridische dienst.


Wilt u kennismaken? U bent van harte welkom! Dan drinken we een kop koffie en kunnen we zien of we bij elkaar passen en iets voor elkaar kunnen betekenen. U kunt ook een afspraak maken dan komen we graag bij u.

Adres

Kruisstraat 7
8051 GD Hattem
Gelderland